- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Igen, ez a "megúszós" verzió.
Én is évek óta klónozom magamnak a rendszert, így minden ott van ahol akarom és úgy működik ahogy kell neki (amíg nem jön egy új frissítés, mert akkor fullosan orosz rulett lesz az egész, hogy mi megy és mi nem; bár azt meg kell hagyjam, mostanában elég kevés jól működő dolog romlik el frissítés után).
Van viszont egy nagy hátránya : A C meghajtóm mérete így nagyon hosszú ideje (2018) ugyanakkora, hiába egyre nagyobb SSD-ket pakolok a gépbe.
Ez most megint aktuális lehet, hamarosan, mert sajnos a jelenlegi driveom lehet az eddigi legrövidebb életű, mivel se a sebességével, se a méretével (1TB, mondjuk ez még hagyján) nem vagyok megelégedve, ráadásul 10 hónap alatt a kondiciójának a jelentős részét elveszítette
Szerintem fogok venni egy másikat, átrakom rá a rendszert majd ez megy vissza garba, de nem másik SSD-t kérek hanem ,levásárlást, van mellé még egy kuponom is, ha ügyes vagyok akkor egész olcsón jöhet egy nagyobb HDD, vagy igazán megtömöm a gépet RAMal (néha jól tud jönni, bár javarészt még fölösleges).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fujifilm X
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest