Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Doky586: Egyszerű boot
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
totron #21427 üzenetére
félreértesz. abszolút nem arra akartam kivezetni a gondolatmenetet hogy melyik tudás értékesebb a másiknál. ilyen nincs, minden kontextusfüggő.
én az "általános műveltség" nevű dolognak a gyakran önkényesen egyoldalú értelmezését sérelmeztem. nem vagyok hajlandó ugyanis tűrni hogy valami pojáca számonkérje rajtam azt az "általános" műveltséget amit ő magában a történelmi/irodalmi ismeretanyag visszaböfögésének képességeként definiált. ha normálisan áll hozzá, becsülöm a tudását, én nem rendelkezem vele, és ugyanezt sérelmezem attól a STEM titántól is is aki nagy hangon hirdeti hogy mennyire komolytalan minden társadalom- és bölcsészettudomány.
erről is van egy remek sztorim, a fent említett magyartanáromtól egyszer rákérdezés után megtudtam, hogy csak a jogászokat/irodalmárokat/újságírókat meg egyéb hasonszőrűeket tekintjük értelmiségieknek. amikor erre az volt a válaszom hogy szuper, azért kérdeztem csak hogy tudjam mennyire kell az "értelmiségi családban nőtt fel" információmorzsát komolyan venni akkor még próbálta mosdatni a dolgot hogy de hát ugye ez csak az irodalmi kontextusban, de ott már nálam elásta magát, mondtam is neki hogy hagyja csak, a kérdésre választ kaptam és viláágos lett az is hogy ebben a kérdésben mennyire kell mérvadónak tekintenem a tanárnő álláspontját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Honda topik
- SSD kibeszélő
- Path of Exile 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Frissítsd PC-det most Akciós gamer alaplap!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest