Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz totron #21427 üzenetére
félreértesz. abszolút nem arra akartam kivezetni a gondolatmenetet hogy melyik tudás értékesebb a másiknál. ilyen nincs, minden kontextusfüggő.
én az "általános műveltség" nevű dolognak a gyakran önkényesen egyoldalú értelmezését sérelmeztem. nem vagyok hajlandó ugyanis tűrni hogy valami pojáca számonkérje rajtam azt az "általános" műveltséget amit ő magában a történelmi/irodalmi ismeretanyag visszaböfögésének képességeként definiált. ha normálisan áll hozzá, becsülöm a tudását, én nem rendelkezem vele, és ugyanezt sérelmezem attól a STEM titántól is is aki nagy hangon hirdeti hogy mennyire komolytalan minden társadalom- és bölcsészettudomány.
erről is van egy remek sztorim, a fent említett magyartanáromtól egyszer rákérdezés után megtudtam, hogy csak a jogászokat/irodalmárokat/újságírókat meg egyéb hasonszőrűeket tekintjük értelmiségieknek. amikor erre az volt a válaszom hogy szuper, azért kérdeztem csak hogy tudjam mennyire kell az "értelmiségi családban nőtt fel" információmorzsát komolyan venni akkor még próbálta mosdatni a dolgot hogy de hát ugye ez csak az irodalmi kontextusban, de ott már nálam elásta magát, mondtam is neki hogy hagyja csak, a kérdésre választ kaptam és viláágos lett az is hogy ebben a kérdésben mennyire kell mérvadónak tekintenem a tanárnő álláspontját.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest