Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Nekem pontosan így működik. Philips hue szett, belső hálózaton is működik. A net csak akkor kell neki, ha hang asszisztens segítségével akarom vezérelni, de nem szükséges hozzá, a ZigBee tudja kapcsolgatni offline is.
Syl:
ez a hang asszisztens is megint egy olyan dolog, amit lehet köpni, amíg nem próbáltad. Mint a régi telefon VS smartphone. Vagy a manuális VS automata váltós autó. De amikor már kipróbáltad, rájössz, néhány dolog milyen kényelmes.Nekem pl nagyon kényelmes, hogy amikor bejövök az ajtón, ölemben a babával, nem kell tornászni vele, csak megmondom az asszisztensnek, hogy hazajöttünk, erre felkapcsolja a lámpákat.
Vagy amikor tiszta zsír a kezem főzés közben, nem kell összefogdosni a telefont, csak megkérem az asszisztenst, hogy állítson be egy 15 perces időzítőt.
Vagy reggel meg tudom kérni az ágyból, hogy kapcsolja be a kávéfőzőt, így mire kibotorkálok a konyhába, meleg a presszógép.
Az meg külön király, ahogy a philips hue szett együttműködik az ambilight tévével.
Azt hittem, hogy az IT-sok nyitottabbak ezekre a dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10 Notebook, i5-4300U processzorral
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xbox Ultimate előfizetések
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest