Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz hcl #15337 üzenetére

    Nekem pontosan így működik. Philips hue szett, belső hálózaton is működik. A net csak akkor kell neki, ha hang asszisztens segítségével akarom vezérelni, de nem szükséges hozzá, a ZigBee tudja kapcsolgatni offline is.

    Syl:
    ez a hang asszisztens is megint egy olyan dolog, amit lehet köpni, amíg nem próbáltad. Mint a régi telefon VS smartphone. Vagy a manuális VS automata váltós autó. De amikor már kipróbáltad, rájössz, néhány dolog milyen kényelmes.

    Nekem pl nagyon kényelmes, hogy amikor bejövök az ajtón, ölemben a babával, nem kell tornászni vele, csak megmondom az asszisztensnek, hogy hazajöttünk, erre felkapcsolja a lámpákat.

    Vagy amikor tiszta zsír a kezem főzés közben, nem kell összefogdosni a telefont, csak megkérem az asszisztenst, hogy állítson be egy 15 perces időzítőt.

    Vagy reggel meg tudom kérni az ágyból, hogy kapcsolja be a kávéfőzőt, így mire kibotorkálok a konyhába, meleg a presszógép.

    Az meg külön király, ahogy a philips hue szett együttműködik az ambilight tévével.

    Azt hittem, hogy az IT-sok nyitottabbak ezekre a dolgokra.

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés