- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Nekem pontosan így működik. Philips hue szett, belső hálózaton is működik. A net csak akkor kell neki, ha hang asszisztens segítségével akarom vezérelni, de nem szükséges hozzá, a ZigBee tudja kapcsolgatni offline is.
Syl:
ez a hang asszisztens is megint egy olyan dolog, amit lehet köpni, amíg nem próbáltad. Mint a régi telefon VS smartphone. Vagy a manuális VS automata váltós autó. De amikor már kipróbáltad, rájössz, néhány dolog milyen kényelmes.Nekem pl nagyon kényelmes, hogy amikor bejövök az ajtón, ölemben a babával, nem kell tornászni vele, csak megmondom az asszisztensnek, hogy hazajöttünk, erre felkapcsolja a lámpákat.
Vagy amikor tiszta zsír a kezem főzés közben, nem kell összefogdosni a telefont, csak megkérem az asszisztenst, hogy állítson be egy 15 perces időzítőt.
Vagy reggel meg tudom kérni az ágyból, hogy kapcsolja be a kávéfőzőt, így mire kibotorkálok a konyhába, meleg a presszógép.
Az meg külön király, ahogy a philips hue szett együttműködik az ambilight tévével.
Azt hittem, hogy az IT-sok nyitottabbak ezekre a dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eredeti játékok OFF topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged