- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Üdv!
Egyrészt minek személyeskedsz? Írd meg a véleményed, kíváncsi vagyok. Meghallgatom mindenkiét.
A tápom 2 éves 400W-os FSP, tehát nem mondanám, hogy annyira gagyi. Nem ez az első ház amit szerelek, nem is az utolsó. Eddig egyetlen házba sem szorult be vga kártyám. Ez az Ati hd4830 is volt több házban is az utóbbi 2 év alatt, volt GMC R2 toast, IBM fekvő ház, HP házak...
Ez a ház koránt sem annyira kiváló, mint amennyire ajánlottad a fórumban. Szerintem. Nem rossz, de azért vannak tervezési hibái. Én megírtam róla a véleményemet, ha tetszik tetszik, ha nem, nem.
Kíváncsi leszek, te hogy vezeted el benne az ide kábelt, meg a hátlaphoz a ventilátor kábeleket.
Az alaplap tartó csavarokkal én még ennyit nem bajlódtam. Nincsenek végül is ferdén, a hátoldalon mind normálisan áll. Az is rendben van, hogy nem lehet kézzel tekergetni, de ne izomból kelljen már a helyére tekerni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óvodások homokozója
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest