Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
koti
tag
Szeretném megkérdezni mit kellene tennem? Ford Kuga 2017-es frissített navival. Magyarítani nem merem, mert elvesztem a garit. Sajnos így magyarul nem tud. Mind1. Megpróbáltam az Android autóval a kijelzőre varázsolni a telefon naviját. A Google működik. Gondoltam megpróbálom a Vazee-t. A telefonon fut, de a kijelzőre nem tudom ráerőltetni. A Google erőszakosan elindul helyette hiába kapcsolom ki. Leszedni azért nem akarom, de kikerülhető? Esetleg feltetetek a Samu A20e-re egy IGO-t. Gondolom azzal is így fogok járni. Szeretnék tanácsot kérni! Mit kellene tennem. Köszönöm előre is.
-
-
-
ZPKing
tag
válasz
sparta2 #1185 üzenetére
Szia,
Nemértem ezt a sync 3.0 dolgot.
nekem 2017.5havi mk3.5 focusom van.
eredetileg 2.2 vezió 16280 volt rajta EU4 térképpel.
Ezután frissítettem a lépésenként alvázszám alapján.
Majd jött a 3.4 verzió amit reformattal telepítve jól működik ezt már nem alvázszám alapján.
majd F9 telepítés.
semmi probléma nem volt a telepítéssel.
illetve annyi a hogy első körben a 3.4.19297-et raktam fel.
Ez alatt nem működött a frissítés sem.
Sikerült visszaraknom a 3.4.19101-re.
Ezt követően már simán felment az F9 térkép.
és hiba nélkül működik.
Azt olvstam hogy 3.4.19200 felette fő verziók nem igazán jók és vannak BUG-ok.
Így a 3.4.19200 még jó. -
qqrique
tag
A fentiek szerint az F9 térkép sync 3.3 alá telepítését sem tervezem.
-
qqrique
tag
válasz
sparta2 #1185 üzenetére
Elcsúszhattak az idézett linkek, egy nappal később hivatkoztam, mint először olvastam róla.
Néha felmerül, hogy telepítem az újabb verziót, de mivel úgy sem utazunk mostanában ismeretlen helyekre, így ráér, halasztható, különösen azért, mivel többen említették, hogy van néhány kellemetlen bug a 3.4-ben.
-
sparta2
tag
válasz
qqrique #1184 üzenetére
Te is félreérted! A 1145-ben is a cyanlabs-os SYNC3 v3.4 telepítéséről írsz. Régebben konzultáltunk erről, hogy telepítsük, ne telepítsük, vagy várjunk hátha kiadják az F9-es térképet a régi SYNC3 v3.0 rendszerhez is. Most eléhető a 2018 június előtti MK3.5 - höz a legújabb térkép. Én féltettem a garanciámat, igaz te előnyben vagy , mert az MK4 eleve v3.3-as (ha jól emlékszem). Neked kompatibilitási gond nem valószínű, hogy lenne.
-
Teewine
tag
Ha esetleg valakit érdekelne.
Frissítés letöltéshez alkalmazás.
-
sparta2
tag
Elérhető a SYNC3 v3.0 - hoz az F9-es térkép (JR3T). Egyelőre nem hivatalos, legalábbis az én alvázszámomra nem dobja ki. Valakinek még az F7-es térképverzióra is azt írja ki, hogy naprakész, pedig a v3.4 - hez már vagy fél éve elérhető az F9. A v3.0 -hoz is 2019.04.10 kiadási dátum tartozik, miért +1 év mire kikerül a köztudatba!?
Ha kell, kirakom az elérhetőségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest