- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #22 üzenetére
Csak már engednék őket haza a kórházból, de valószínű a hétvégét még bent töltik. Besárgult és infra alatt van.
-
RexMaximus
senior tag
Gratulalok! (hamarosan legozhatok, lanban is retro gammazhattok stb
)
-
dugynok
senior tag
Gratula, hatalmas öröm a gyermeked első pillanatàban ott lenni
-
Gratulálok, jó egészséget kívánok!
-
flymi
addikt
Kicsit fura, mert ugye ugyanazzal a magánhangzóval kezdődik, mint amire az első keresztneve végződik, de közös megegyezéssel született ez a párosítás. Ami páromnak tetszett az nekem nem, ami meg nekem tetszett azt ő szavazta le. Valamiért azok a keresztnevek amikben van "a" betű jobban tetszettek.
Másodiknak eleve olyant kerestünk, ami nem annyira hétköznapi. A névválasztás nehezebb szülés volt.
Ha fiú lett volna (egyszer sem mutatta meg magát rendesen ultrahangon) akkor talán Gergő lett volna. Majd következőnek.Nem vagyunk elkésve semmivel.
-
törölt tag
Gratulálok nektek és minden jót a családnak.
Ezt a keresztnevet eddig nem is hallottam, de jól hangzik. Jó választás.
-
cinemazealot
addikt
De jó ilyen bejegyzéseket olvasni.
-
Adina. tök jó név
gratulálok -
sagesz93
addikt
Gratuláció! Ugyanezt éltem át január 16-án(21re volt kiírva), hajnal 3tól fájások, aznap volt kiírva NST-re reggel 10-re, azt mondta kibírja addig... 9:30kor amikor ültünk a kocsiba már 5percenként fájt...
NST-n azonnal küldték fel a szülészetre. 14 órakor meg is született a drága kisbabánk Emma Zselyke
-
flymi
addikt
Reggelt!
A születés csodájában a babának és az anyukájának volt a legnagyobb szerepe, de örömmel zsebelem be helyettük a gratulációkat!Tothg86: A hűtőkkel kapcsolatban nagyon igazad van: világvége plusz egy év. Egy léghűtés kábé ennyire örök életű.
-
greenity
senior tag
Gratulálok
-
tatu9
tag
Gratulálok nektek!
-
Ygg
senior tag
Gratulálunk!
-
Gratula. És kitartás.
-
Tothg86
tag
Gratulálok, sok boldogságot és egészséget! Nagy kaland, csodás dolog!
A hűtők pedig hálás darabok, nem fog kiszáradni bennük a kondi, amíg rád várnak a polcon -
updog
őstag
Semmiért nem adnám, hogy ott lehettem végig, de azt is meg tudom érteni, aki nem szeretné ezt átélni, azért 1-2 dolgot ki/át kell ott kapcsolni fejben
Nálunk a legdurvább az volt, hogy vállat vontam kb. mindenre ami történt, de majdnem elájultam mikor feleségem kézfejébe beszúrták a kanült, na az ilyenektől vagyok rosszul igazán
-
Gratulálok tiszta szívből!
-
flymi
addikt
Köszönjük!
Őszintén nem hittem, hogy ennyire el fogok érzékenyülni, de mikor az anyja mellkasára rakták a kis porontyot majd utána mikor én is a kezembe vehettem már bepólyálva na akkor örömömben könnyeket hullattam. Sőt, még az ég is megkönnyezte a jöttét.
Most még utoljára jól kialszom magam.zarayg: Mi április 10-re voltunk kiírva így kicsit korábban érkezett, de sebaj.
Viszont kívánok nektek is minden jót, sok boldogságot és örömteli pillanatot! Egy percre sem bántam meg, hogy bementem a szülésre, igazi csoda egy gyermek születése. -
zarayg
aktív tag
Egészségben gazdag életet a picinek és kitartást nektek!
Mi csütörtökre vagyunk kiírva, már mi is nagyon várjuk a pillanatot
-
updog
őstag
Jó egészséget és sok boldog pillanatot!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest