Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Egészen jól sikerült a peca szerintem, bár a srácok lehet más mondnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A tóhoz érkezéskor egy kisebb probléma merült fel: Zoly ugyan leegyeztette a tógazdával, hogy jövünk, mekkora hely kell, ehhez képest egy kb 10 méteres szakasz volt szabadon hagyva 4ünkre... kis intézkedést követően sikerült leülni, de úgy, hogy Zsola és én csak 1-1 bottal horgásztunk, annyira egymás nyakán ültünk.
Én 1 kb Marosmix valami epres pontyos kaját kevertem, meg bele 2 marék HD epres mikorpelletet raktam feláztatva, ezzel etettem kb 25 méterre, majd összemértem a rövidebb methodos cuccommal a parton és elkezdtem rádobálni. Két etetőanyaggal készültem a kosárba: TopMix natúr 1,5 mm-es pellet feláztatva, illetve HD fluo mikorpellet epres verzióban, ezeket váltogattam.
Még melegébe', rögtön első dobásra Zsola fogott egy 2es forma pontyot. Nálam a kárászok jelentkeztek az elején, aztán jöttek a pontyok is, igaz nem az etetésről. A hosszabbik botommal elkezdtem szintén kiakasztott klipsszel a túlparthoz minél közelebb dobálva halat fogni. A végén már olyan 2 méter körül voltam, ahonnan kisebb 2-3 kg-os pontyok meg kárászok jöttek folyamatosan. A csali a már jól bevált natúr Korum gumikukorica, meg ananászos oldódó lebegó fluo (meg még ki tudja mi
) bufi-pellet volt, ezekkel tudtam halat fogni. A nap vége felé beleakadtam egy 7,8-as tükrösbe, szépen sikerült kifárasztani és megszákolni.
FFox a túlpartot kezdte vallatni úszós pecával, gyakorlatilag a horgom mellől termelte ki a kárászokat folyamatosan. Érdekes, hogy bár ő is a végén már gumikukival nyomta, és gyakorlatilag 1-2 méterre volt egymástól a két horog, mégsem fogott pontyot.Végül is remek peca volt a részemről, jó időnk volt, jókat dumáltunk, szépen eltelt az idő. A bemutatkozó pálinkák jól sikerültek, megalapozva a napi hangulatot

Többiek majd elmondják szerintük milyen volt a tegnapi nap, én annyit tudok mondani, hogy ezzel a csapattal bármikor, bárhová szívesen megyek pecázni

Képeket a srácok majd töltenek fel, nekem nem sok van.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) bufi-pellet volt, ezekkel tudtam halat fogni. A nap vége felé beleakadtam egy 7,8-as tükrösbe, szépen sikerült kifárasztani és megszákolni.