- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
azta ,szép kis meló, a szinti még floppys? Yamaha
-
batyuska100
senior tag
Király lett, legalább nem dől össze, mint a régi asztalom
-
19ati93
senior tag
Komoly lett.
-
JoeCockBill
senior tag
köszi. fogalmam sincs, a hátuljára van írva
úgy kaptam. nem egy acélos darab, de igazából nekem mindegy is, midi kontrollernek használom. valamint néha mutogatom vele az énekesnek hogy mit kéne énekelni. ezért nem felelt meg egy sima midi kontroller, ugye azoknak nincs önálló hangjuk.
ilyen zenét nyomok -
Jarod1
veterán
válasz
JoeCockBill #27 üzenetére
Remek lett, még hangfogó szivaccsal is dekoráltad, milyen szintid van és milyen zenéket nyomsz?
-
AlfaDév
csendes tag
válasz
JoeCockBill #27 üzenetére
Gratula , jól néz ki nagyon😁
-
Balu972
aktív tag
-
válasz
JoeCockBill #24 üzenetére
Szupi, köszönöm!
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
AxBattler #22 üzenetére
sima alis rgb led szalagok ilyen led controllerrel ilyenekkel szétosztva, néhol ilyenekkel meghosszabbítva.
(#21) pasztomi: itthon vettem, mcgoat-tól. bár önmagában inkább csak optikai tuning, kényes helyeken kőzetgyapot van mögötte
-
A hangszigetelés megvilágítását hogyan / mivel oldottad meg?
-
pasztomi
újonc
Nagyon komoly, a hangszigetelést ebayról vetted vagy hazai cégtől?
-
pomorski
őstag
Szuper lett, ügyes vagy!
-
perempe
veterán
milyen zenét játszol/szerzel?
-
oDyan
csendes tag
Nagyon szép lett. Elgondolkozok egy ilyenen én is.
-
Ispy
nagyúr
Jó lett, gratula, az enyém ehhez képest elég fapad.
-
akaido
addikt
Előre is bocsánat mindenkitől, különösen a DIY project indítótól, mert itt most a rossz ellenpólusra példák következnek: [link]
-
vadkörte
addikt
Ezek szerint ez a kérdés nem csak bennem fogalmazódott meg...
JoeCockBill:
A farost anyagú bútor hátlap neve bútorhátlaplegalábbis felénk, de ismert még HDF lapként is (ez a szakszerű neve, de ha így kérem a kisvakondban, csak néznek rám, mint ha UFOnauta lennék...)
A megvágott bútorlapokat élfóliáztátok, vagy szabadon maradt a felület? Ha nem látszódik nem nagy probléma, de ha hozzáférhető, akkor élzárás nélkül könnyen sérülhet. Élfóliát vehetsz méterben, a záráshoz meg elég egy lefingott vasaló (ha a használóssal csinálod, asszonypajti könnyen meggyilkolászhat
)
-
Valahogy nem sikerült magamban összerakni, hogy a borhűtő milyen fontossági viszonyban van a dolgozószobával...
-
JoeCockBill
senior tag
köszi mindenkinek, örülök hogy tetszik. én is imádom azóta is
(#7) AxBattler: felmerült bennem hogy az asztallap és az alex szekrények közé rakok néhány 10 centis asztallábat, de mivel néha fitball labdán ülök, úgy már túl magas lenne.
-
Nagyon jó lett ez a munkakörnyezet, grats hozzá!
Különösen tetszik a hosszú, tágas munkalap, és a háttérvilágítás.Egyedül a magasságra tűnik kevésnek, de ez már az én agybajom: napi 9 óra alacsony irodai asztal után egy kb. 110cm magas lap lenne számomra ideális, valami bárszékszerűséggel...
-
akaido
addikt
A kutya very békés, hogy ebben a zajban ennyire dreamweaver.
A legtutti-fruttibb az az akasztó, amelynél a középső ujj felfelé mutat...
-
F34R
nagyúr
Mi az a fruity loops projekt?
-
Solten
őstag
Jo lett!
-
flymi
addikt
Nagyon jó lett!
Őszintén irigyellek. Egy kétméteres íróasztaltól kellett felállnom tavaly év elején és beköltöznöm egy 95 cm széles és 50 cm mély lukba mert átalakítottuk a szobát a gyerkőc érkezése miatt. -
törölt tag
szép darab, én a karlby nevű darabból tervezek valami hasonlót, egy 88 gombos elektromos zongorát akark csúsztatható tálcával belerakni, és egyik lábaként olyan szekrényt csinálni aminek üvegajtaja van és lehet benne vinyl lemezeket tárolni.
-
JoeCockBill
senior tag
ejjha, már meg is feledkeztem erről az írásról
jó visszaolvasni, imádtam ezt a "projektet"
Új hozzászólás Aktív témák
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- HP Probook 470 G2 laptop (17,3HD+/I5-G5/8GB/256SSD)
- Pentium 3, Pentium 1, és amd procik
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15AMN8 GARANCIÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Xbox Ultimate előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!