Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mar akinek.... Nekem kemeny nemet tanarom volt, preintermediate szinten lehettem kb abbol is... Mara semmit sem tudok... Orosz szinten ilyen, 7 evig tanultam , 1 ev alatt elfelejtettem.
Dany007: 4 honapja leszunk lassan kinn. Miota kinn vagyunk, en azt erzem egyre rosszabb az angolom. Mert egyre tobb dolog van, amit nem ertek, vagy elfelejtek, vagy hasonlo. Holott Lajos is mondja sokkal jobb, legalabb 20%al , mnt mikor kijottunk, megis para van, mert amint tobbet tudok, annal jobban tudom, mennyi midnent nem tudok meg. Foleg ha hozza hasonlitom magam .... ( fluent)
-
tildy
nagyúr
A kozepszintu erettsegin ( emelt ugye a kozponti volt akkoriban) en nemetbol 4est csinaltam. Kb alapfoknak felelt az meg, nem kozepfoknak.
Sonky: nem hinnem .
Esmein szerint az angol tanulas 20% agy, 80% segg, ezert megy nekem nehezen, mert az agyam meglenne hozza..... De en ugy tolnam, hogy 90% agy 10% sejhaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Torrent meghívó kunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi