Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan weblap nincs ami tényleg össze tudja hasonlítani a folyószámla díjakat? bankmonitor egész jó, de nem tökéletes. Rohadék bankok meg titkolják mi mennyi, luxus kitenni a honlapjukra.
Legjobb rész, mikor bónusz az ingyenesen járó atm kp felvét. Én kiegyeznék havi max 800forintos díjban... Most az erste havi 1600 körül van, plusz a visa kártya éves díja.
Olyan számla kéne, amivel tudom aliról, GB-ről rendelgetni biztonságosan, meg belföldi utalásra se menjen ra a gatyám... Mondjuk abból nem sok van, 1-2 havonta. -
Én utálom őket, onnan mennék máshova. Semmit nem intéznek, egymást kérdezgetik a buta ügyintézők... Rengeteg költséget levonnak mindenre. Tbsz egy vicc...
Magánnyugdíj pénztáruk meg rablás, szerencsére csak 1 évig voltam benne. Azt is egy az egyben eladták másnak, ászf folyamatosan változik, díjakról hallgatnak, de nem is könnyű megtalálni se. Prémium bankár szolgáltatásuk vicc kategória. Békéscsabai erstét senkinek nem ajánlom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi