Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan weblap nincs ami tényleg össze tudja hasonlítani a folyószámla díjakat? bankmonitor egész jó, de nem tökéletes. Rohadék bankok meg titkolják mi mennyi, luxus kitenni a honlapjukra.
Legjobb rész, mikor bónusz az ingyenesen járó atm kp felvét. Én kiegyeznék havi max 800forintos díjban... Most az erste havi 1600 körül van, plusz a visa kártya éves díja.
Olyan számla kéne, amivel tudom aliról, GB-ről rendelgetni biztonságosan, meg belföldi utalásra se menjen ra a gatyám... Mondjuk abból nem sok van, 1-2 havonta. -
Eastman
addikt
Lehet, hogy elüzemel a zország külkereskedelem nélkül is.
Kaptyabeja zeu, megógyuk!
-
Eastman
addikt
-
-
KubanitoS
veterán
Abszolút nem kötekedésből, de bizony erre a Magnet bankra is rá kellett keresnem mégis mi ez. Fiókja Budapesten több van, ezen kívül van Székesfehérváron, Dunaújvárosban és ennyi. Aki ott lakik annak biztos jó, de ez nem alternatíva akár az OTP-vel szemben, akár bármelyik más országos szinten jobban elterjedt bankkal szemben. Azt meg már csak nagyon óvatosan merem leírni, hogy én a magam részéről egy Magyarországon kevésbé ismert és elterjed bankra nem feltétlenül bíznám rá a pénzem.
-
Dare2Live
félisten
Inkább fiokhálózat/ügyfélszámot kéne nézni. Nem lepne meg ha ebben verné OTP MagnetBankot. Miközben tényleg kisvárosokban is van fiokjuk ami döntő szempont kisvárosokban.
A reklám pedig detto mindig is döntő volt a legtöbb piacon. Itt is.De persze kinek mi. MKBt ne 3hónapja migrálnak.
-
Tamás88
őstag
válasz
KubanitoS #34 üzenetére
Magnet banknál meg te mondod meg, hogy mennyit akarsz fizetni (0-1000Ft között) A kártya díja havi 300Ft (normál, nem dombornyomott, és ugyanúgy használható mint a dombornyomott társa).
(#41) KubanitoS
"Otp meg van minden sarkon"
Na ezért olyan drága az OTP, hiszen valamiből ki kell fizetni a fiókok által termelt adóságokat, ATM-ek, reklámok, dolgozókat, és az egyéb adókat.
-
Dare2Live
félisten
cib 480Ft a számlaveztetés, 0Ft az utalás.
-
-
bul07
nagyúr
Elektronikus Számlacsomagot nézd itt (pdf) (10ponton van)
Ami talán előnye hogy netbankon keresztül, bankon belül 0Ft az utalás, bankon kívül 123Ft és nincs plusz adó
Kerestem volna én mondjuk a K&H-nál ennél jobbat de nincs, mert én nem kapok munkabér utalást(kp kapom), nincs csoportos befizetésem, tehát nekem csak kell hogy legyen egy bakáratya miatt, de kártyával se sokat fizetek
(#34) KubanitoS
Ja igen nekem is van kártya díj valami 3500Ft körül, Visa Electron még nem volt olyan nettes hely ahol nem lett volna jó
-
KubanitoS
veterán
650 ft / hó neked sok? Mi akkor a kevés? Végignézve a bankok ajánlatait ha már 1000 forint alatt tudsz találni valamit összeteheted a kezed.
A magam részéről OTP-s számlám van. 520 forint a számlavezetési díj, erre rájön az éves kártyadíj, plusz van ingyen webkártya, illetve ingyenes netbank / telefonos applikáció. Nálam ennek az a feltétele, hogy van 1 db csoportos beszedésem havonta (azt hiszem ez +18 ft) és egy meghatározott összegnek mindig kell lenni a számlán. Én meg vagyok elégedve a szolgáltatással.
-
bul07
nagyúr
Ne is mond
Engem a Erste bezárás érintett nagyon rosszul
25Km volt azt bezárták így mehettek 70Km a fiókig, ahol tisztelet a kivételnek bunkó dámák dolgoznak (5ből 1 normális)Csak azért maradok mert régi számla, 650Ft/hó, úgy hogy semmi nem érkezik rá, nem fizetek semmit róla
Édesanyámnak is ott van, valami 350Ft/hó
Na meg van egy TBSZ is, azt meg nem akarom megszüntetni a kamatadó kedvezmény miatt -
Zvezda
tag
Lassan a megyeszékhelyeken kívül csak az OTP és a Takarék marad
. Van pár város ahol az elmúlt években bezárt a Sberbank, az Unicredit, az Erste, a Raiffeisen most pedig az MKB. Ja, a Citi pedig bezárt úgy ahogy van. Ok, hogy már a legtöbb dolgot neten szokás intézni, de akkor is érdekes. Az elmúlt egy évben kétszer jártam összesen bankfiókban: egyszer számlát nyitni, egyszer pedig tettem a számlámra egy nagyobb összegű készpénzt. Minden mást neten intézek, de pl. nem örülnék ha a lakóhelyemen nem lenne fiókja a bankomnak. A Gránit Bank ezért esett ki nálam a lehetséges bankok közül, mivel évente 1-2 alkalommal teszek készpénzt a számlára, ezért pedig nem akarok Budapestre futkosni Pécsről.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Feketelaszlo #26 üzenetére
Hát nem tudom, hogy MKB bedöl vagy nemdöl, de dobják ki az új rendszerüket és áljanak vissza a régire ami ~hibátlanul müködött mert épeszű ügyfél nem marad náluk.
3hónapja migrálnak. Minősíthetetlen.
-
bul07
nagyúr
válasz
Feketelaszlo #26 üzenetére
Én erre reagáltam
A banki szabályozás nem engedi meg, hogy akármekkora hitelkockázatot vállaljanak - sőt,Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet
[link]A teljes kárérték túlnyomó részét – csaknem 19 milliárd forintot – a takarékszövetkezet rossz hitelezési gyakorlata által okozott vagyoni hátrány teszi ki. Az eljárás során megállapították, hogy a pénzintézet 119 esetben nyújtott kölcsönt hitelképtelen gazdasági társaságok részére megfelelő fedezet nélkül.
-
Feketelaszlo
senior tag
Vagy mint akármelyik másik banknál, amely nem dőlt be. A rémhírterjesztés büntetőjogi kategória, amelyet a bankok és hatóságok igen komolyan is vesznek [1],[2]. Ha nincs sziklaszilárd infód arról, hogy a bank be fog dőlni, akkor inkább ejtsd a témát, még ha nem is szimpatikus az alany számodra (számomra sem az).
-
bul07
nagyúr
válasz
Feketelaszlo #22 üzenetére
Persze mint a becsődölt takaréknál, ott se hiteleztek össze vissza
-
Medocsabi
addikt
Na de könyörgöm,milyen IT-s csapat dolgozik, aki ilyen rendszerhibát nem javít azonnal?
-
Feketelaszlo
senior tag
A banki szabályozás nem engedi meg, hogy akármekkora hitelkockázatot vállaljanak - sőt, igazából sokat javult az eredményük az elmúlt néhány évben, bedőlni nem fognak egyik napról a másikra, ezt még rémhírként is kár felemlegetni. Sokkal inkább összefüggésben lehet ez a temérdek probléma azzal, hogy a kétes tulajdonosi kör fellépése óta sok rosszat olvasni az MKB-ról, mint munkahelyről.
-
Nekem volt egy szamlam az MKB nel, de a folyamatos balfaszkodasuk utan rauntam es lemondtam. A szamlan volt meg 70k penz . Megadtam az ugyintezonek a lemondaskor az OTP-s szamlamat ,majd atutaljak oda a fennmarado 70k-t 1heten belol . Igen am ,de teltek a hetek. 2honap varakozas utan rauntam es bementem ,hogy mi lesz mar ,hol a penzem ? Telefonalt a pesti kozponba ,es 2nap mulva meg is kaptam nagynehezen.... Nem tudom mi tartott 2 +honapig .
-
Zvezda
tag
Én pl. a Sberbanknál vagyok, teljesen elégedett vagyok velük. Mondjuk nincs csilli-villi szuper mobilappjuk de amire én használom (fizetés, néha utalas) arra tökéletes. Amiről még jókat hallottam az a Gránit Bank. Na ott mindent lehet a neten csinálni, de nekem pl fontos hogy legyen fiók ahol személyesen tudok pénzt tenni a számlámra (nekik csak Pesten van egy). Korábban otp juniorom volt, de mivel már nem vagyok annyi idős így váltottam
-
petakpa1
őstag
Ha nem tetszik váltani kell van egy rakat Bank szerencsére: magyar multi, osztrák, belga, olasz multik, és kisebb magyarok is.
+ Nagyon egyetértek azzal, aki kockázatot lát MKB tulajdonlásában. Én max hitelt vennék fel tőlük, de megtakaratásaimat nem tartanám náluk. Ha bedőlnek (amire azért van némi esély, ha igazak a pletykák, hogy eszetlenül hiteleznek a NER-es haveroknak) akkor lakossági betéteseket OBA (Országos Betétbiztosítási Alap) részben kárpótolja, de jó esély van rá, hogy valamennyi megtakarításunk elvész. Ellenben hitelfelvevőként akár jól is járhatunk, ha becsődölt bankban összeomlik az IT rendszer és még az sem tudják megmondani, hogy pontosan mennyivel is tartozunk
-
Általában csomag függő, ami gyakran kereset függő is. Nekem sincs bajom az OTP-vel, minden sarkon van automata, webes felület tényleg jól működik, simple, nfc, minden.. Mondjuk én még diákkedvezmenyes csomagban vagyok, így tényleg nem rossz, de lassan körül kell néznem, hogy ki-mit ajánl.
-
Én utálom őket, onnan mennék máshova. Semmit nem intéznek, egymást kérdezgetik a buta ügyintézők... Rengeteg költséget levonnak mindenre. Tbsz egy vicc...
Magánnyugdíj pénztáruk meg rablás, szerencsére csak 1 évig voltam benne. Azt is egy az egyben eladták másnak, ászf folyamatosan változik, díjakról hallgatnak, de nem is könnyű megtalálni se. Prémium bankár szolgáltatásuk vicc kategória. Békéscsabai erstét senkinek nem ajánlom. -
Tamás88
őstag
Juniornál persze, hogy nincs semmi, illetve utána van még egy csomag, ami már nem Junior, de nem is rendes, de ami utána van, azt már érdekelni fog, ugyanis sok mindenért levonnak, illetve itt az online felületért is külön kell fizetni (ráadásul jó sokat, de már a csomagod miatt is sokat kell majd fizetned). Most még lubickolhatsz, de ha rám hallgatsz, akkor amikor lejár a csomagod szerződése, akkor ne légy lusta és tunya a váltáshoz, mert utána csak szívni fogsz vele, én már tudom.
-
Tamás88
őstag
Én a Magnet Banknál vagyok. Majdhogynem mindent online el lehet intézni, amikor nincs karbantartás, de azt is nagyon ritkán, és éjszaka végzik. Sőt már az igénylés is online el lehet intézni. Arról nem is beszélve, hogy ott még pénzt is el tudsz rakni minden költés után, amit egy előre beállított idő elteltével visszakapod (+ némi kamattal)
-
-
C4mp3r
addikt
miutan a nemzet gazszereloje tobbsegi tulajdont szerzett a bankban nyilvanvalo volt, hogy itt is elkezdodik a lopas
bator vagy, hogy penzt mersz itt tartani
-
Amúgy mi az akadálya, hogy nem mész át egy normálisabb bankhoz? Ha valami szar és van alternatíva, akkor nem használom.
-
szaszyka
senior tag
Majd ha vitya néhányszáz milliárdját elpakolják rendesen, utána ráérnek foglalkozni holmi piszlicsáré pár ezer forintokkal
. Jobban jársz, ha bankot váltasz
-
Huroq
senior tag
Teljes fejetlenség uralkodik az ügyintézőknél is.
Két értelmes összefüggő mondat nem hagyta el a szájukat míg beszéltem velük.
Beadtam egy külön panaszt is amit én fogalmaztam meg a biztonság kedvéért, mert amit ők rittyentettek össze a telefonbeszélgetés alatt minden volt csak nem értelmes iromány.
Utána olvastam ennek a rendszerhibának és valóban többen panaszkodtak ugyan ilyen címszó alatt felszámított díjakról, tehát valószínűleg annak az ügyintézőnek volt igaza, aki azt közölte hogy tudnak erről és általános hibáról van szó.Ellenben valóban lehet megér egy bejelentést az MNB -nek.
-
tomazin
veterán
én leírnám ezt az mnb-nek, ugyanis ha egyedi hibaként felvette, az azt jeletni, hogy nem írják jóvá automatikusan, amit miért is terhelnek???
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szinte hihetetlen, hogy jelenleg milyen fejetlenség uralkodik az MKB Banknál.Szerencsére csak 2. számlaként használom,...
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One mobilszolgáltatások
- Google Chrome
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest