- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Értem én, hogy az olvasás büdös, és egyszerűbb az embereket támadni. Konkrétan mivel vitatkozol? Mert amit mondanak, azzal érdekes módon nem.
Nézd meg a videót, ha az kevésbé fárasztja a szemed..Amit a BMR-hez kapcsolódóan írsz, az szimplán fasság, egyrészt mert nem kapcsolódik ahhoz, amit én írtam, másrészt mert ha nem érted, mi az a BMR, miért kell egyáltalán szóba hozni?
A BMR megemelkedik szimplán attól, ha többet eszel, mint amire a szervezetednek szüksége van. Felmegy a pulzusod, a testhőmersekleted, nem tudsz aludni (= energiatakarékos állapotba kerülni). Pontosan azért, mert a kalóriabevitel és -leadás egymástól nem független változók, akar 60 %-kal el tudja tolni egyik a másikat. A kérdés inkább az, miért nem működik ez a természetes visszacsatolás mindenkinél? Az ok a hormonokban keresendő.Ha a böjtölés biokémiájával nem érted, az meg elfogadható. Talán bölcsész, vagy fizikus vagy. Viszont a nem értés nem jogosít fel arra, hogy csípőből lehülyeségezz valamit. Szerintem a relativitáselmélet is baromság, mert a felszínen túl nem értem, tehát "neeext"?
Az véletlenül se zavarja meg a magasan repülő tudatodat, hogy randomizált klinikai tanulmányokban működik. Sőt, a böjtölés hatása az, amiben a vegán rákkutató professzortól (Longo) a ketogén öregedés kutatója gyakorlatilag mindenki egyetért. Csak egy önjelölt szakértő bölcsész (fizikus?) nem, de nyilván az a mérvadó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Napelem
- Medence topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged