- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
EmberProgram #97 üzenetére
Szimplán 1-2 dolog hülyeség benne, ennyi. Nem szégyen, ha valaki nem ért hozzá annyit, de ennyire védeni valami, ami rossz is ráadásul.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
EmberProgram #85 üzenetére
Az ilyenek semmire se jók kb. Olvass teszteket, mondjuk akármilyen csúcs VGA tesztjénél, és lepődj meg, mennyit mérnek a PH!-s srácok.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
EmberProgram #71 üzenetére
Akkor már meg kellett volna halni az enyémnek, van már 4-5 éves is talán.
Nem azt mondom, hogy nagyon ki kell számolni, de mi indokolja egy összesen ~250-300W-ot fogyasztó konfignál a 750W-os tápot?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
EmberProgram #54 üzenetére
Meg lehet nézni, mennyi volt egy csúcs C2Q, és most egy I5-i7 proci TDP-je. Kisebb lett, fejlődik a gyártástechnológia. VGA-nál ugyan ez.
Én a 400-as FSP béllel ellátott Gigabyte táppal hajtottam egy Phenom II X4 955 BE-t, és egy HD 5830-at. Meg se kottyant neki. A 700W túlzás.
Persze nem Codegen, M-tech kell. De ennyire se lőjük fölé, 700W átlag embernek nem kell.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
EmberProgram #38 üzenetére
Celeron G1820. Pentium G3220. Hoppá...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
EmberProgram #35 üzenetére
Az hagyján, hogy a lap ismeri, de a prociról volt szó.
A nagyon hangos az 1200RPM, azt meg hagyjuk szerintem, mert nagyon nem hangos, persze aki 30 decibeltől a falra mászik, az meg is érdemli.
De ennyi "hülyeség" összehordása után feleslegesnek érzem a további vitát.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
EmberProgram #33 üzenetére
Akkor hallgasd meg a gépet, mert totál csendes. Nem néma, de csendes. A HDD meg köszöni szépen, semmi hangja nincs, a tápban levő ventit jobban hallom, mint bármi mást.
CPU fan: 1200RPM
Case fan: 1200RPM
GPU fan 1890RPMA GPU fan alapból ilyen, min. 40%-on teker, de így se hangos (Windforce 2X). És nem zúg a gép, nem brummog, HDD se kattog, kerreg, halk gépezet.
Nem minden az SSD, meg a brutál nagy hűtők. Okosan tervezve simán meg lehet oldani, hogy halk legyen, és jó hőfokokat produkáljon minden gép. Persze 125W-os TDP-re nem raknék gyári hűtőt, de 55W-ra bőven elég a mostani, és semmi bajom vele.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
BomiBoogie #29 üzenetére
Hagyján, de csak két db 12-es venti van az enyémben, egyik oldalt, másik elől
Ráadásul Intel stock rézmagos borda van a procin. Ennek ellenére jelenleg így néz ki:
CPU: 1. mag 28 fok, 2. mag 32 fok
Lap: 34 fok
GPU: 37 fok (na jó, picit több most)
HDD: 36 fok(#30) EmberProgram
Mondom 2x4 jobb lenne. Ha később bővíted, ki a kutyának fog kelleni 2GB-os modul? Ellenben 2x4 mellé még mehet 2x4 is akár.
A 2x4 is futhat Dual Channel-ben.
-
Ed3r_X_
nagyúr
RAM-ból értelmesebb akkor már 2x4, nem 4x2 szerintem. 750W is totál felesleges, egy jobb 400-500W-os simán elhajtja a konfigot.
Ja a házam meg egy régi fehér, és olyan hőfokokat produkál, amit még egyik "újabb" házam sem. Szellős, és idle 30-35 fok körül mozog minden, terhelve CPU 43-45 körül, VGA meg 65 maximum.
Aktív témák
Hirdetés
lo Leírom részletesen, hogy körülbelül milyen az a konfig amit kellemes használni és nem okoz csalódásokat. Én már nagyon...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest