- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Árnyékos sarok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Meghatározható a hatótáv, csak nem a facebook-friendly módszerrel.
"- Vettem egy ebike-ot, mennyi a hatótávja?
- Mekkora az akksi?
- Honnan tudjam?"Szóval pár paramétert kell tudni hozzá valóban, de ha azok megvannak, akkor lehet becsülni. Nyilván ha a kérdezőnek van sütnivalója, akkor nem azért kérdez, hogy kiderítse, 82 vagy 85-e a hatótáv (mert azt nyilván nem lehet megbecsülni), hanem azért, hogy mondjuk 70 vagy 100.
Azt mondjuk azért megnézem, amikor valaki átlagos erőnléttel letol 30-40 km-t 25 körüli tempóval. Én is azért passzoltam a sima ebike-ot, mert nem érzem elég előnyét a 25-ös limit miatt - de egy hosszabb túrán az "analóg" montival azért egy 20-as átlagért is rendesen meg kell fingatnom magam Ez egy sima e-bike-kal sokkal kisebb erőfeszítés mellett lenne kb. 22-23.
#7982 Sirandrish: pontosan. Azért vettem a bringát, hogy élvezetesebb legyen a tekerés, nem azért, hogy fogyasztási rekordokat döntsek
"Piroska és Berci, a farkas / Századunk hősei most."
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest