- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Árnyékos sarok
- Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Durrogtass
- 10 érdekes tény rólam, amit tudnod kell
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Meghatározható a hatótáv, csak nem a facebook-friendly módszerrel.
"- Vettem egy ebike-ot, mennyi a hatótávja?
- Mekkora az akksi?
- Honnan tudjam?"Szóval pár paramétert kell tudni hozzá valóban, de ha azok megvannak, akkor lehet becsülni. Nyilván ha a kérdezőnek van sütnivalója, akkor nem azért kérdez, hogy kiderítse, 82 vagy 85-e a hatótáv (mert azt nyilván nem lehet megbecsülni), hanem azért, hogy mondjuk 70 vagy 100.
Azt mondjuk azért megnézem, amikor valaki átlagos erőnléttel letol 30-40 km-t 25 körüli tempóval. Én is azért passzoltam a sima ebike-ot, mert nem érzem elég előnyét a 25-ös limit miatt - de egy hosszabb túrán az "analóg" montival azért egy 20-as átlagért is rendesen meg kell fingatnom magam Ez egy sima e-bike-kal sokkal kisebb erőfeszítés mellett lenne kb. 22-23.
#7982 Sirandrish: pontosan. Azért vettem a bringát, hogy élvezetesebb legyen a tekerés, nem azért, hogy fogyasztási rekordokat döntsek
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrotik routerek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Újszerű, MSI RX5600 XT MECH OC 6GB eladó! Garancia! Számla!
- Nintendo Switch Super Mario 3D All-Stars eladó,vagy csere Nintendo Switch Lite-ra.
- Dell UltraSharp U2412m monitor 1db minimális subpixel - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- DELL lézeres egér 2db
- Playstation 4 Slim 2TB + 2joy + Venom dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest