- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Durrogtass
- Hardverapró értékelés...
- Szólánc.
- Árnyékos sarok
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz sebgutkopf #5681 üzenetére
Úgy látom te tényleg eléggé benne vagy a témában, megkérdezhetem hogy milyen ebikot vettél végül? Az akku mekkora, és mi volt eddig a max amit ki tudtál belőle préselni?
Nem tudom a keretedet, de 5-6000 euró között volt olyan amit jónak találtál?
-
Én nem vágom annyira hogy kell az jövő évi kínálatot kutatni, youtubeon néztem meg pl a 23-as cube-ot, és azon még az előző generációs kapcsoló volt, engem pl érdekelne hogy azt ki lehet vajon cserélni erre a modernre? A kijelző annyira nem is érdekel, mondjuk a töltöttséget jó lenne látni.
Pl azt sem értem hogy a bosch azzal a bivaly nagy kijelzővel miért nem állt össze a garminnal, wahooval, vagy a 3. legnagyobb céggel akinek nem jut eszmbe a neve, és integrál bele egy gps navit is? Én pl mivel van navim, biztos hogy ledobnék bármilyen kijelzőt a gépről, mert túl buta, és nem mutat hasznos adatokat, de ha könnyedén feltölthetném rá az útjaimat, mutatna szintet, és egyébb finomségokat mint egy rendes gps óra, akkor meg örülnék neki hogy nem többet levegyem a bringáról, sem töltögessem.
ok, most olvastam hogy csak meglépték "Also coming soon is integration of Komoot navigation with the Kiox 300."Pl ilyesmiben hogy motor csörgés a lefeléken, tényleg csak a brose motor a jó? a többi zajos? Engem rendkívül zavar ha bármi kattog a bringán, eleve olyan xt hásó agyat használok ami minden csendes, és imádom, ehhez képest egy recsegő bringa óriási visszalépés lenne
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest