Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz orion1025 #68 üzenetére
Hang szempontjából nem lett volna szerencsésebb az eredeti magas hangszórókat felhasználni? Ezektől a piezóktól engem rendesen kiráz a hideg.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
norbert1998
nagyúr
válasz orion1025 #42 üzenetére
az RTL felirat beuszására gondolsz például, többek között? engem is meglepett:
békésen vagyok a konyhában, család nézi az x-faktort, értelemszerűen ahhoz már megy minden hangcucc, mert egy lapostévéből nemigen jön ki semmi jó, hirtelen reklám, (jóval nagyobb hangerő, mint ahogy azt megszokhattuk, mint a műsor), beúszik az RTL felirat, és olyan mélyet produkál a két 25 centis mélysugárzó, hogy majdnem beborultam a hűtőszekrénybeEQ-ról lévén szó még egy kicsit, PC-men alaplapi hangkártya van, realtek második legjobbja, rajta meg egy 5.1-es orion ht-550, kis tuninggal (bélés, frontok lecserélve kétszer nagyobb teljesítményű párra), de vagy 6 dB szoftveres mélykiemelést kell adnom rá EQ-ban a szobakisztásnál elkovetett, mélyláda csatorna 9 dB-es plussza mellé, ekkor szólt értelmesen, végre lecseréltem sztereó magnatra(150 w csúcsérték, gondolom a szabványhoz megadott minimális, ez esetben biztosan maximális, 0,1 s idejéig adható maximális terhelés (ami a megjelenő cikkem főszereplőjének eleme) és egy (a tényleges főszereplő) háziépítésű sztereó erősítőre(2*50 w), igaz, hangerőben alulmarad egy kicsit, ellenben nulla EQ-val porba gyalázza minden téren a hangerőt leszámítva. hiába volt az orion-on natív 5.1 bemenet használtban, soha nem éreztem rajta értelmes térhatást, pedig be is volt konfigurálva a hangkártyán
iMaverick:
pont tegnap néztünk olyan filmet, magyar szinkron(család miatt muszály, csak én értem az angol szinkront ) gagyi DD 5.1 (pedig az összes filmemen ott az angélus DTS-HD hatszoros bitrátával a DD-hez képest, de ennek ellenére olyan hangja volt ezen*, hogy mikor hitler elrepült felettünk konkrétan a lábammal éreztem a kanapén a repülőgép motorjának fordulátszámát a slo-motionben, mert a 10-15 hertz-et már semmi nem adja le hallhatóan, a kanapé huzata mozgott olyan sebességgel.
vagy a másik film, mikor a mesterlövész amerikai csávó leszedte az arab terroristát hangtompítóval. egy qrv@nagy lökést éreztem hátamon, meg egy halk magas kattanást hallottam, és már meg is halt az arab. a lökés pedig a mélyhangszóró mozdulása volt*az alsó hangfal 150 wattos változata
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz orion1025 #40 üzenetére
Értem.
Hát, ha az is csak fele ennyire néz ki jól, már egyből itt lesz a helye
amúgy, arról hallottál már, ugye, hogyha valahova EQ kell, ott már baj van? Én azóta mellőzöm, hogy van hozzá megfelelő hangkeltő, ami leadja a teljes hallható sávot, kiegyensúlyozottan.(AKG K518 Limited E., vagy a hamarosan megjelenő cikkem darabjai, viszont az AKG fejes előtt fülhallgatóim voltak, azoknál mind kellett mélykiemelés.)
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz orion1025 #35 üzenetére
Nem egészen a samsung logójára gondoltam :
a.. Mindenki ismeri
b. Korántsem a minőség megtestesítője
Hanem valami olyant, ami elismert az audio technika terén, avagy ami egy minőségi márka logójára jellemző lehet.Akár egy lézerrel kivágott kézírás is lehet, pl. Asztal felirattal, mert miért ne?
De, jól néz ki így is, nem gondoltam volna, hogy ez jön ki belőle majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest