Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz mgTerminator #103 üzenetére

nem a termék oldalát kell nézni, hanem a Purchase history menüpontot, ott évekre visszamenőleg megvan minden vásárlásod és ott lehet kezdeményezni a megvett példányhoz kapcsolódó üzenet vagy panasz küldését.
    --

(#111) Peter789: hát igen a termék adatlapját meg kell nézi. Az hogy usa vagy uk vagy de ebay változaton rendelünk semmit sem jelent általánosságban. A terméknél kell szerepeljen hogy melyik országból küldi, a postaköltség valamint hogy egyáltalán hozzánk szállít-e. Aki ezekre nem figyel, az meglepődhet.

Kisebb értékű elektronikus kütyüket szoktam rendszeresen rendelni. Főleg távolkeleti eladóktól, mert ott lehet egészen hasznos dolgoakt fillérekért megkapni. Néhány esetben rendeltem már usa-ból, kanadából, pont azok vesztek el.

Nagyobb méretű memóriakártyát, pendrive-ot, túl olcsó usb hubot nem nagyon érdemes ebay-ről rendelni, mert többségében használhatatlan példányokról van szó. Ilyesmi inkább kicsit többért nagymultú kínai webshopból érdemes.

• SkyLine3000

addikt

válasz mgTerminator #103 üzenetére

Az a 430-as adás-vétel nagyon karcsú. Tapasztalat, h jó, ha van legalább 10-15ezer vagy akár több 100ezer eladása az eladónak és legalább 98-99%-os az értékelése.
    32gigás memkarival egyébként beszoptam tavaly. Megvettem. Nem akart megjönni. Írtam a paypalnek, aztán egyszer csak megjött. Vettem asszem 4-5 db-ot. Az össze szar volt. 2gigánál többet hiába másoltam föl rá, nem ismerte föl/nem játszotta le semmilyen gép.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés