- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
SkyLine3000 #119 üzenetére
Mindössze arra próbáltam meg rávilágítani, hogy ilyet általánosságban kijelenteni idétlenség, vannak például autókereskedők is az ebay-en, akiktől tíz- vagy százezres nagyságrendű feedback-et várni ostobaság. De ugyanez igaz a profi fotós termékekkel üzletelőkre is, ahol pár száz visszajelzés már komoly mennyiség, ugyanis nem filléres termékekről van szó.
-
Peter789
senior tag
válasz
SkyLine3000 #119 üzenetére
a sokszázezres, akár milliós eladási számokkal rendelkező eladóknál a 99%-os arányra eső 1000-10e negatív vélemény lehet soknak hangzik elsőre, de mint előbbre írtam, ezeknek hatalmas része csodát várt a filléres terméktől, vagy türelmetlenségből rábökte a negatívot pár nap után a kínaira, stb... vagy egyszerűen csak kötekedő idióta - ha a való életben is 100-ból csak 1 ember lenne idióta, mennyivel szebb lenne a világ, de ugye ennél rosszabb a valóság
de ha olyanokat találsz tömegesen hogy DOA ( Dead On Arrive vagyis döglötten érkezett ) és nem küldte újra, az már persze gyanús. Ha a sokezer negatívból csak minden tizedik-huszadik ilyen, attól szintén nem nagyon kell félni - sok idióta van aki ahogy tapasztalja hogy rossz a termék, egyből böki a negatívot és meg se próbálja újraküldetni a terméket - pedig az olcsó termékeknél nem szoktak visszaküldést kérni, elfogadják bemondásra hogy rossz vagy nem érkezett meg, többet ér nekik a jó minősítés hosszútávon... aki újraküldette és az már jó lett, az nyilván pozitívot adott végül, így az a kevés negatív nem mérvadó...
-
mgTerminator
veterán
válasz
SkyLine3000 #104 üzenetére
Akkor van esély hogy én is viszakapom a pénzem? Dec 24.én vettem, ekkor egyből ki is fizettem.
-
Hunter2
addikt
válasz
SkyLine3000 #120 üzenetére
most cseréltem egy srácnak érintőpanelt egy HTC hero-n , 10k-ért rendeték vateráról.
Ebayről 3000Ft free shippingel. Mutattam neki hogy mi van , anyázott is rendesen. -
Viszlát
addikt
válasz
SkyLine3000 #105 üzenetére
Azért ezt gondold át. Abszolút nem mindegy, milyen termékek eladásából jött össze az a 430 pozitív visszajelzés. A másik dolog meg, hogy egy többszázezres eladónál már a 99%-os feedback is párezer elégedetlen vevőt jelent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest