Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Keeperv85 #54669 üzenetére
Szerintem meg kell várnod a várható érkezés utolsó napját, de itt biztosabb választ adnak.
Amúgy én is jártam így, de megjött a cucc.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
nagyúr
válasz Keeperv85 #57380 üzenetére
pedig 2× is megnéztem
különben ez a legjobb szöveg benne:
Our products are all High quality! The other sellers who sell these items in cheap price, because their products are Bad quality. Hope you can choose this item be care!!!"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
veterán
válasz Keeperv85 #57385 üzenetére
Vegyél kamera nélkülit, alin van 30 dodó körül.
Ha kell nézek neked.27,88 kamera nélkül.
Syma X5C-1 Quadcopter Drone With Camera X5C or X5 rc helicopter without camera
http://s.aliexpress.com/zm6f6NZB
(from AliExpress Android)[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
-
DJGABI
addikt
válasz Keeperv85 #57393 üzenetére
drón topicot nem szoktad nézni? kb 2 hete volt FPV-s drón 9k-ért [link]. de sima kamerásat lehetett már behúzni 3k-ért is [link]...
de amúgy pont azt néztem aprón sincs igazán áruk, itthon is kapni 20k alatt kamerásat, amire neked kell szerintem pl ez is bőven megfelelne [link] de X5öt is kapni már 15 körül
(#57424) cadtamas még csak nem is járt hozzá szoftver, a gyári windows illesztőt használja
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
zeon.hu
nagyúr
-
beg
veterán
válasz Keeperv85 #60591 üzenetére
Fene tudja. Eachine H8-hoz az emelt 260-as akksit vettem 2-3 dollár körül (valóban fel is vett annyit). Ez meg 720-as ugyanannyiért?
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
206 cc
senior tag
válasz Keeperv85 #117614 üzenetére
Szia!
Én használok ilyeneket AA és AAA verziót is csak ajanlani tudom!...bár az AAA mintha alulteljesítene egy picit, igaz egérben használom az meg lehet kicsit jobban zabálja!
Gondolom tudod hogy ezek liion akkuk amik ugye 4.2V -ig tölthetőek és egy elektronika segítsegével van beszabályozva a kimenő feszültség 1.5V-ra. Szóval normál telefon microusb töltővel tölthetőek csak azért mondom nehogy töltőágyas akkutöltőbe próbáld tölteni!!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz Keeperv85 #117616 üzenetére
Így van ahogy mondod,sőt jobb is neki ha nem meríted 0-ra ....30-40%-nál már siman tölthetőek...kb. 1.5éve hasznalom kb.70-80 töltési ciklus van bennük és tökéletesen müködnek 4-4 db van AA és AAA.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest