Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz Real_Necro #138772 üzenetére
Xiaomibol van az elemes, ragasztos, zigbee kapcsolo, csak ehhez vagy fixen kotod a lampat, kapcsolo nelkul, vagy a regi kapcsolo fole probalod valahogy aplikalni...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
sambenez
addikt
Xiaominak falra ragasztható kapcsolója van amihez nem kell vésni. De ez csak okos égőhöz jó, vagy be kell tenni egy sonoff basicet a lámpa elé és azt vezérelni vele.
-
nimfas
addikt
[link] kettes nyomógomb, vezeték nélküli.
-
sepsi0
őstag
válasz Real_Necro #138780 üzenetére
Xiaomiból csak négyzetes hátsóvel van.
Neked nincs Domoticz vagy Home Assistant? Nem tudom, összemosódnak a topikok. Domoticz/Home Assistant= rendszer bóvítése más márkákkal, érts van a Xiaomi kívül is élet (most legördült ehy konnycseppem, keményen Xiaomi bu.i vagyok)Én így oldanám meg, bár nem tudom ugrókodossal lehet e:
GeoFence Domoticz vagy Home Assistant [link]Természetesen off=off
-
sambenez
addikt
"A garázs villanykapcsolóját gondoltam kibővíteni egy olyan megoldással, hogy egy nyitásszenzor hatására felkapcsolja a villanyt (a garázsnyitó lámpája kicsit kevés)."
Ha beteszel egy Xiaomi okoségőt, meg egy nem bevésős kapcsolót, és egy nyitás érzékelőt akkor a nyitásérzékelővel tudod az égőt vezérelni, és a kapcsolóval is le/fel tudod kapcsolni. Ebben az esetben az eredeti kapcsolónak mindig bekapcsolt állásban kell lennie.
Vagy direktbe kötöd a vezetéket a dobozban és fölé rakod a xiaomi kapcsolót, akkor csak egy kapcsoló lesz a falon.Én ezt a megoldást választanám.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
Egy ilyen fokkal egyszerűbb lenne, ha van rálátása az egőnek a térre.
https://s.click.aliexpress.com/e/caWoFyS8
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
skater86
tag
válasz Real_Necro #138836 üzenetére
Igen, ilyesmit. Köszönöm!
-
powerwade
senior tag
válasz Real_Necro #139186 üzenetére
Ranezesre nem forog 360 fokban a feje. Vagy legalabbis nem tunik forgathatonak, mint a Mijia. Viszont van benne beepitett trimmelo? Epp cseren gondolkodom, az Alin van BF-ben 30 dollarert a Mijia amit mar millioan ajanlottak / teszteltek. Ez meg ugye preorder, imho senki nem latta/tesztelte - lehet hogy jobb lesz mint a masik, ki tudja. December 24 utan megtudod
-
kenand
veterán
válasz Real_Necro #139186 üzenetére
Nekem is van a korábbi fajta, megrendeltem az ára miatt ezt is tartaléknak, vagy valakinek a családban jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
Pzoli2
tag
válasz Real_Necro #139194 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz Real_Necro #139194 üzenetére
Megrendeltem, igen láttam hogy még odébb van a feladás dátuma.
Van egy Philips szakállvágó, főleg azzal szoktam 0-ra tolni az arcomat. Csak néha jó lenne borotválni is. 😂
-
Randomized
csendes tag
válasz Real_Necro #139468 üzenetére
Nem éjjellátó szemüveget keresek, hanem ez a fényszűrős vagy mi a fene, amit a többiek küldtek
(Többiek):
Köszi. Akkor lényegében olyan szemüveget keresek, ami sárga lencsés? Láttam azt, amit Viperator küldött, de valamivel barátságosabb áron szeretném. Esetleg ha volna vele tapasztalatotok, annak is örülnék.
De ezekkel amiket linkeltetek már el tudok indulni valamerre. Night driving glass lesz a kereső szó, ha tényleg annyi a lényeg, hogy sárga lencsés legyen. -
petipetya
nagyúr
válasz Real_Necro #139371 üzenetére
Mármint december 24-ig bezárólag postázzák, és jövőre érkezik.
"nincs rá lezsóidő"
-
DeFranco
nagyúr
válasz Real_Necro #139727 üzenetére
nekem még mindig processingon van, 12-e óta.
érdemes ezt jelezni feléjük? volt aki már reklamált mert ezeket a nyert cuccokat nem adták fel?
(a fake pent meg buktam, kicsúsztam a dispute időből emiatt a hülye videós kritérium miatt. végül is nem olyan vészes egy 8 gb-os pendrive 4 dollárért de nem tudom semmire használni mert így nincs rá szükségem)
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #139990 üzenetére
Zola-t el tudom képzelni a kondiban ilyet majszolva...
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Arcképgyáros
válasz Real_Necro #140069 üzenetére
lol, bug a rendszerben.
-
Arcképgyáros
válasz Real_Necro #140071 üzenetére
Mostanában nem akar dobni 100-ast. Első 2 nap kaptam de azóta csak 3rd.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #140073 üzenetére
Tyű, remélem el is küldik, most szerváltam egy xiaomi érintős ventillátort
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #140175 üzenetére
Szerintem nem küldik el, de meglátjuk, nálam azóta is "pending"... Most lőttem én is egy Convoy L6-ot
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
anorche1
őstag
Ehhez a porgeteshez kaphatok egy linket? Teloval felmentem az oldalra, de nem talaltam
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
citkar
addikt
Én már meguntam, hogy forgassak gyakorlstilag a semmiért, az időt sem pocsékolom rá.
-
snpetit
aktív tag
Olyat nem lehet pörgetni, hogy feladják a 11.07-i rendelésemet? :-P. Nem válaszolnak...
Nekem mindig csak 3. a pörgetésre. Gyanús vagy Te nekem, hogy ennyit nyersz -
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #140188 üzenetére
Nem hinném, hogy a "szerencse" arányosan van leosztva
Nekem a legnagyobb nyereményem egy pár kesztyű volt eddig
pedig szoktam az ilyenekkel játszani, ami ingyen van vagy csak gyűjteni kell matricátTesóm egyik kollégája viszont nyert már OTP nyeregménykönyvvel egy Suzukit, sorsjeggyel nyaralást és volt 4-esük a lottón
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #140225 üzenetére
...és már app is van rá... persze nem nyert "kispolszkit".
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Ferike81
senior tag
válasz Real_Necro #140386 üzenetére
Már akkor is csúnyán nézett rám mikor a "babaházba jó lesz" mondattal kezdtem, de mikor a "nőknek nem a méret számít" sztorival előhozakodtam akkor már egész durci volt.
Erre este elkezdett fájni a feje.[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
veterán
válasz Real_Necro #140402 üzenetére
Így jártam én is, ez van
Nagy meglepetés azért nem ért, sejtettem, hogy nem lesz 100 méter LED szalagom 8 dollárért
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Airedhyal
aktív tag
válasz Real_Necro #140404 üzenetére
Én is. / mármint az enyémet... na jól van.. a tied is küldhetik. /
-
Tibko8
senior tag
válasz Real_Necro #140407 üzenetére
Én legalább 3-4 várok meg 2 kábelt és 1 sd kártyát
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
jjeahh
nagyúr
A tv box-ot elküldték neked? Mert nálam a "nyert" Xiaomi cuccoknál még mindíg pending-et ír
-
Airedhyal
aktív tag
De jó neked.
Nekem a 11/11, a 11/20 és a 11/22 -i pendrájvok még mindig Processing.
A másik 2 meg pending. -
KamuMazsola
őstag
válasz Real_Necro #140419 üzenetére
Nekem kb 90 darab 10%-os kupon. (3rd pörgetés) Ja és két pendrive.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
jjeahh
nagyúr
Én is 3x nyertem eddig, de sosem azt rendeltem a kuponnal, amit felajánlt . Először Xiaomi asztali ventillátort, másodszor Convoy L6 lámpát, harmadszor Xiaomi akciókamerát, nagy lenne a meglepetés, ha elküldenék az összeset . Próbáltam már Xiaomi Gaming laptopot is rendelni 100%-os kuponnal, de 100$ a posta és nem akarok annyit bukni, ha nem küldik el végül... . De ezután többet nem játszadozok, megrendelem amit felajánlanak, pl pendrájvot...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
én most rájuk írtam meglájtuk mit válaszolnak.
-
w.miki
veterán
válasz Real_Necro #140503 üzenetére
Ha már szerencse...
Ali app-ban, freebie termékekre szoktatok jelentkezni? Abban nyert már valaki a topikban?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Zola007
veterán
Mi tudjuk
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ghard
őstag
Én is bepróbálkoztam más termékkel. Egy lenovo ssd-t és egy raspberry pi 3-at vettem vele. Utóbbit fel is adták dhl-el, tracking szerint elhagyta shenzhent
-
-=Jam=-
őstag
Van valami értékhatár, vagy adott termékek közül lehet választani?
-
Ghard
őstag
válasz Real_Necro #140558 üzenetére
4,2 usd volt, ennyit fizettem összesen. Ezen nem tudnak mit sarcolni
Különben elég sok cucc átjön dhl-el vámmentesen. Lepin 60usd csomag, 20usd ráírva és átjött. -
DeFranco
nagyúr
válasz Real_Necro #140639 üzenetére
18 óra alatt meg is vagy vele szerintem teljesen ok
-
DeFranco
nagyúr
válasz Real_Necro #140641 üzenetére
mehet a refund... oh wait...
-
KamuMazsola
őstag
válasz Real_Necro #140644 üzenetére
Nekem még fel sem adták egyiket sem, de még más rendelesemet sem, csak pending, meg egy processing.
Üdv.: KamuMazsola
-
veterán
válasz Real_Necro #140749 üzenetére
Van olyanom is, de ez szebb.
Még lehet te ajánlottad, vagy linkelted anno, nekem a nagyobb van, nem tudom hirtelen hány literes.Hegesztős, leszívós szemetes.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #140749 üzenetére
én 990 forintért vettem a tescoban egy szenzoros kukát
a szenzor egész jól érzékel, mindig felnyílik, ha rálépek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Real_Necro #140997 üzenetére
két alapvetés van, minden ami edc vagy survival azon kell lenni sípnak vagy sörnyitónak
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #140997 üzenetére
Pontosan emiatt. Vicc nélkül.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Taci
addikt
válasz Real_Necro #141061 üzenetére
Első Alis rendelésem, úgy voltam vele, próbának ez tökéletes, hogy hogyan is megy. (Paypal-t szeretem és használom, így eddig Alit kerültem.) De amúgy nem is néztem ilyeneket, hogy mennyi rendelést kap. Ha küldi, küldi, ha nem, visszakérem a pénzt.
-
Breki
veterán
válasz Real_Necro #141058 üzenetére
Ez a mérettábla, egyébként ez egy 12-14 dolláros cucc
Le kell mérned a méreteidet és a táblázat alapján lehet akkor meghatározni.
De van külön ruhás topik ott írtam erről bővebben[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
beci
őstag
válasz Real_Necro #141389 üzenetére
Koszi,akkor meg varok.😊
Bar bent all 17 es 8 dollarom,ami a posta.😊
Meddig tudom visszakerni,ha megsem akarjak postazni?
Amugy irtam nekik 2 uzenetet,de semmi valasz...Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
zsiz
őstag
válasz Real_Necro #141428 üzenetére
Nekem bezzeg napi 3 pörgetésből 1x jött 1st place.. pedig nem most kezdtem. Azt is pendrive-ra lőttem el..
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
beci
őstag
válasz Real_Necro #141428 üzenetére
Nekem meg mindig processing mindhárom 1es pörgetésem....
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest