Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Tud valaki arról valamit, ha rossz cuccot küldenek BG-ről akkor mi a teendő?
Micro USB Nillkin kábelt rendeltem és Iphone-hoz valót kaptam.
Hugomnak oda ajándékozom, de kell egy micro USB-s nekem is.
Unboxing videót csináljak ha megjön a csomag, vagy mi a teendő?
Visszapostázni nem szeretnék, de jó lenne ha végre azt küldenék amit rendelek.
Ez volt amúgy az áldozat. -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy BG-n rendeltem kis értékben cuccokat.
3 CN és 1 EU WH-ból (lehet ez a gond)
Az volt furcsa, hogy rendeléskor nem jött visszajelző email sem.
Ma ránéztem a rendelésre Ready to Process és mellette csak view opció van.
Belépve ez fogad:Mit lehet tenni?
Várjak, vagy hova forduljak és mit szoktatok írni ilyenkor?
Kösz a válaszokat előre is! -
szacsee
nagyúr
válasz Real_Necro #32164 üzenetére
Megvan a megoldás!
WP-t kellett töltőre dugni és jött is a mail.Dear ...
In regards to order xxx,xxx,xxx,xxxyz
Your credit card transaction needs to be manually reviewed by your bank; this will be completed within 1 business day. Check your Banggood user centre for the current status of your order. You will be informed via email of any updates.
Thanks for ordering with us.
Banggood Team
Már tegnap is merülőben volt a teló, bocs hogy User Error miatt fárasztottalak bennetek.
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Kérdésem lenne, ha nem gond.
A topikot olvasom, de nem tudok dönteni.
Mini erősítőre lenne szükségem PC-hez.
Tápom nincs hozzá, hangfal van.
Genius SW-HF 5.1 5050 v2 hangfalaim két hátsóját fognám be sztereóként pc-hez.
Nem valami nagy eresztés, de jobb mint a műanyag vackok. Elsők és a mélyláda TV-re van kötve.
Milyen kis erősítőt ajánlatok?
Blitzwolf + táp, vagy valami erősítő panel is megfelel, ha normálisan szól. 50W-os lehet overkill lenne...
Nem 200 ezer ft-os erősítő színvonalát várom, hisz nem is az a kategória, de jó lenne, ha nem kellene végigzongorázni az összes megoldást, mire kikötök egy használhatónál.
Elektronikában jártas vagyok, a blitzwolf is moddolva lenne, mert ha jól tudom gyenge a szűrőkondi benne és zavar a világítása és kapcsolót is kapna, magyarul kb. ugyanannyi mintha modult vennék és bedobozolnám.
Esetleg van valakinek tapasztalata ilyen kütyükkel? -
szacsee
nagyúr
Köszi a válaszokat!
Végül blitzwolf + állítható laptoptöltő lett a befutó. -
szacsee
nagyúr
Amíg nem bontják a csomagot tartalmazó hordozót / konténert, addig célországba elküldve státusz marad.
Csomagot tartalmazó hordozóból meg fene tudja mennyi van Ferihegyen még kibontatlanul.
Bontás után célországba megérkezett, utána kb. 8 nap és átvált belföldi feldolgozásra, vagy nav regisztrációra.
Belföldi feldolgozásra továbbítva állapot megjelenése után is 3-4 munkanap mire megkapjátok a csomagot. Sajnos nincs felkészülve a posta ilyen mennyiségű csomag fogadására.
Év közben 1-2nap alatt megkapod az országba megérkezett csomagot, most ez kb 2 hét is lehet.
Híradóba is lehozták, hogy a szokásoshoz képest 30napot is csúszhat a külföldi csomag.
Nov közepén rendelt neccesen ideérhet karácsonyig, a BF-es csomagok tuti januárban jönnek.
TN nélküliek előbb ideérhetnek. -
szacsee
nagyúr
Benéztem én is.
Szabályzat:
"Claiming your gift:
Use your coins to claim New Year Gifts. You can only claim gifts during the two rounds below.
First Round: Jan 16th 0:00-24:00 (UTC+8)
Second Round: Jan 23rd 0:00-24:00 (UTC+8)"Visszaszámláló az első round lezárásáig számol nem a kezdetéig, így a következőhöz a kuponokat 1 nappal lejárat előtt kell beváltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest