Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz tigipuf #26154 üzenetére
Konkrétan az eladót is és a termékeit is törölték.
Vissza fogod kapni a pénzed, de legközelebb előtte kérdezz Magas értékelésű eladó magas értékelésű árujával célszerű elveszteni a szüzességet.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
havri1
félisten
válasz tigipuf #28592 üzenetére
Nem kell, de jó ha adsz a terméknél alul.
Én leírom angolul, és magyarul is, csinálok képet is.
A felhasználói értékelés a legjobb, mert az a valós, nem amit a webshop tesz ki.
Pl most is benyaltam egy kamerát, kondenzátorosnak van hirdetve, de aksis...én bolond meg vakon bíztam a BG-ben, és rendeltem, utána olvastam..havri
-
Real_Necro
veterán
válasz tigipuf #28913 üzenetére
Addig várunk míg el nem küldik... Ha Apply refund, akkor meg gondolom vissza kapod az árát...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
dugesz77
őstag
válasz tigipuf #28913 üzenetére
Én szombaton rendeltem délelőtt a külső dvd írót(én voltam a 3. vevő). Tegnap este váltott Shipped-re. Nincs itt semmi refund vagy elírás. Ennek ennyi volt az ára.
Szerintem az lehetett a bibi, hogy az elején úgy hirdették ,hogy blu-ray is tud írni pedig nem. Látták,hogy tévedtek,így kiszórták ami volt egy új akcióban. Azért is lehetett egyszerre két ára a terméknek.[ Szerkesztve ]
-
-
krisztianAMG
senior tag
-
elszabi
tag
válasz tigipuf #46804 üzenetére
GB, BG, Fasttech mind jó lehet. Szállítanak, de kell némi sarcot fizetni (2-3-4 USD között), mert TN-nel küldik - aztán némelyik nem is teljesen követhető, de ez már egy másik kérdés. Konkrét típust sajnos én nem tudok neked mondani, mert 18650-eseket használok csak. De kérdezz rá az elemlámpás topicban, vagy az említett oldalakon fusd át a kínálatot.
Én itthonról biztos nem vennék, mert arra már jó kis haszonkulcsot rádobnak.
szerk: nkon is jó lehet, bár az ottani árakat nem ismerem, de megbízható hely az is.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tigipuf #49436 üzenetére
Azert igy latatlanba jol leirtad, lehet nem kene....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
bul07
nagyúr
válasz tigipuf #151271 üzenetére
Ha lekérted a kupont
Utána kosár
És itt[kép] Select a coupon, és ott kiválasztod és OK[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz tigipuf #151318 üzenetére
Ilyen felugró ablakoknál ha nagyítva van az oldal vannak gombok ami nem érhető el. Pl az X - kiléps, OK stb.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
kmarci25
veterán
válasz tigipuf #156334 üzenetére
Köszi! Igen, ez az egyik, amit nézek. A másik pedig, a xiaomié, ez a dr. Bei Bet. Drágább, de van hozzá utazós tok is, és az egyik ok, amiért keresek az épp az, hogy tudjam vinni magammal. Úgyhogy egyelőre ez utóbbi szimpatikus. Valalki itt használ ilyet?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Rog Strix Gaming i7-9750H , RTX 2070 8 GB , 16 GB DDR4 , 1 TB SSD és 500 GB SSD
- Gainward GeForce RTX 3050 Ghost 8GB+gari
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest