Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
válasz Saccco #155736 üzenetére
Ez a link fantasztikus.A srácnak van ceruza akksi teszter aloldala is és ott azt véleményezi, hogy az AliExpressen található PKCell típusúak a legjobbak a piacon (energizer, duracell és hasonló márkás társai mellett). Értem én hogy a név minden de hogy egy kínai tucatakksi legyen piacvezető, nem semmi
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
w.miki
veterán
válasz Saccco #155847 üzenetére
nem nekem kell
Autószerelő ismerőst érdekelné ilyen
(#155846) alpenwetter: igen, pont ez a baj.
a hely bevizsgálja, és automatikusan azt mondja, hogy ez rossz, de majd ő megjavítja! jó pénzért... aztán nem is ott volt a probléma...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Imy
veterán
válasz Saccco #158426 üzenetére
Én a 20-ast nem is próbálom, mert nem vennék 50$-os cuccot.
A 10/5$-os jó, mert 5 termék van a kosárban ami 10$ felett van. Igaz az egyik terméknál 24$ helyett 20$ lesz 11.11-én, ott ez nem nagy segítség, de valami, a többinél igen, mert 11.11 alkalmával nem adtak nagy engedményt, max 0.5-1.5$-t. -
bul07
nagyúr
válasz Saccco #158471 üzenetére
Egy 5$-ra még én is vadászok
Erősítsétek már meg hogy holnap(hétfő) reggel 9-től érvényesek a kuponok, bár nem hinném hogy olyan dolgot ami kinéztem csak úgy elkapkodnák de jobb biztosra menni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MittuDomain_
őstag
válasz Saccco #158492 üzenetére
Hogy szereztek ti mindig 20as kupont? Telefon, pc, a kettő párhuzamosan, stb, sehogy nem megy. Egyszerűen sosem jön össze, pedig ez lenne a kezdőlökés, hogy belevágjak holnap a 3D nyomtatásba. (Van egy 60$ Anycubic kuponom, de még így is drága, ezzel beesne a lélektani bekerülési ár alá a cucc.)
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Beni2360
félisten
válasz Saccco #158525 üzenetére
És kellett fizetni?
------------------------ Más
Torrentet leállítani ne fogja a sávszélességet.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Saccco #158527 üzenetére
Akkor e szerint elfogadták a kupon levonását.
secret- én már ki sem merem írni. 7 h-kor egy 20-ra mozdulok.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Digitalis
senior tag
válasz Saccco #159039 üzenetére
Sikerült megcsípni ezt a tatyót [link] 5.70-ért cseh raktár dhl free, (teljes ár elég vicces) kiváncsi vagyok, hogy feladják-e. Most is megy 7.70-ért, de levették, ide már nem szállítanak.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Batib
őstag
válasz Saccco #159599 üzenetére
Egy egyszerű telo tok volt, semmi szuper akció. Az értékeléseknél se szerepel semmi gyanús.
Most írtam neki, várom a válaszát.
secret-
Arcképgyáros
Lackki
senior tag
Koszi mindenkinek a segítséget.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
HKorn
veterán
válasz Saccco #164710 üzenetére
De akkor miért kell kimosni? Én úgy képzelem egy FFP2-es, vagy 3-as maszknál, hogy felveszem egy boltba menésre, otthon leveszem, nyilván nem fogdosom a maszk felületét, csak a gumipántot, leteszem egy polcra és hagyom állni 4-5 napig a következő használat előtt. Így elvileg nem marad rajta vírus.
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest