Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MittuDomain_

őstag

Sziasztok!

Posta/Vám gondok. (1. hsz megvolt megint, de nem találtam új infót.)

1./
    07.23-án beadtam egy Felülvizsgálati kérelmet* tévesen megállapított összeg miatt, amire még mindig nem jött válasz. (89 naptári nap :((( )
    A tárgyi csomagot ráadásul elhagyta a posta, nem találják, nem kézbesítették. Mit tudok csinálni, hol tudok panasszal élni. Duplán fizettem valamiért, amit egyszer sem kapok meg.
    Szóval, ez két külön téma, egyesével kérek segítséget.
    - Nem találok semmilyen felületet, ahol a felülvizsgálat eredményéről érdeklődhetek.
    - A megáfázott, mejd eltűnt csomaggal mit tudok kezdeni? Az utolsó infó amit a helyi postán mondtak, hogy hozzájuk kijött az elosztóból a csomag, és helyettes postás átvette kiszállításra. Hozzám nem jutott el. Nem hiszem el, hogy ha addig tudja a posta követni, hogy tévesen jelentősen magasabb összeget fizettessen érte, az utolsó 300m-en nem sikerül eljuttatni hozzám. (Ennyire van posta.)

*Ebben a legszarabb, hogy egy online felületen kellett mindent feltölteni, és még visszaigazoló email sem jött, hogy megkapták/befogadták a kérelmet.

2./
    Most jött egy újabb csomagom.
    10.22-ig kellene kifizetni az összeget, hogy megkapjam, de a befizetés "technikai okok miatt nem lehetséges".
    Nehogy már a Posta informatikai hibájából kelljen 400 helyett 800-at fizessek, mit lehet tenni, van erre jogorvoslat?
    Valamint megint hibás az összeg, természetesen nem az én javamra. Vissza az egyes ponthoz, beadom a kérelmet, de mennyi idejük van reagálni?

Köszi a segítséget! :R

Si tacuisses, philosophus mansisses.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés