Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Itt a következő Xiaomi kütyü:
A great companion to your Mi Power Bank, as long as 62 hours' standby timeEz már azért közelít a LOL kategóriához...
Szerk:
A marketing duma sem semmi hozzá:
Summer is drawing near in Beijing, even Mi bunny will start diving soon! What is it like in your country? Must be very hot in this season,huh?
Check this out. Our new gadget is coming to ease you from the heat.Xiaomi USB Mini Fan: 19.9 RMB (Approx. 3.2USD)
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Blaise
veterán
válasz interstart #17595 üzenetére
Én komplett Nillkin csomagot használok, többféle célra, többek között egy Raspberry PI 2-t etet a táp és az USB kábel
Nillkin 2A hálózati töltő
Nillkin USB kábel
Nillkin Lightning kábelEzeket használom folyamatosan, nagyon meg vagyok velük elégedve, de természetesen mindenki azt vesz amit akar, ezek nagyon nem a 1 dolláros kábelek szintjén vannak, hiába kínai ugyanúgy a gyártó
-
Degeczi
nagyúr
válasz interstart #17595 üzenetére
Hogyne számítana: az USB kábelek többségében minimális a vezetékek vastagsága, így nem elhanyagolható az ellenállása
Ez nem jelent gondot adatátvitelre, vagy kisebb áramigényű eszköz töltésekor, de 1A vagy pláne annál nagyobb töltőáramhoz már csak kis ellenállású, drágább kábel használható -
interstart
tag
válasz Blaise #17592 üzenetére
Egy kis történet a Nillkin kábelekről:
Van egy Banana Pi (RPi továbbfejlesztett másolat) boardom, ami történetesen microUSB csatlakozón kapja az éltető energiát egy 2,5A-es laptoptáp segítségével. Namost a problémám az volt, hogy egy külső merevlemezt és egy USBWiFi adaptert is rádugtam a cuccra, de hadd ne mondjam, hogy a 200ft-os kínai kábelekkel még ezek csatlakoztatása nélkül sem tudtam működésre bírni a kártyát. Egy Samsung és egy LG kábellel odáig már eljutottam, hogy a WiFi-t elbírta, meg még 1-2 cuccot, de a HDD-t nem. (A telefont 1A-el tölti elvileg ezeken a kábeleken). Nillkin kábellel hálistennek megoldódott a fejfájásom, ugyanis ez már bírta mind a HDDt és a wifit is. El nem hittem volna, hogy ennyit számít maga a kábel is...kinézetre ugyanolyan vékony mint a többi. Szóval saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy igen is valamivel többet tud mint a fent említett két márka kábelei. Javaslatot nem adok, hogy ezt meg azt vegyed, lehet a gyári lightning kábel is tökéletesen jó, amit itt javasolnak.
(Jah, és az hogy microUSB vagy lightning kábel, most az ne zavarjon senkit, ha lehet )
[ Szerkesztve ]
-
br4adam
aktív tag
válasz madarasz92 #17593 üzenetére
Tudsz esetleg linkelni egy ajánlottat?
-
-
Outlander
addikt
Tegnap nekem is megjött a 2 ft-os kulcstartós cucc a banggoodról..
Sokkal szarabb useless valamire számítottam ahhoz képest egész jó, főleg a doboz nyitási képessége ami tetszik..
Már 2 , celuxxal lezárt papírdobozt kinyitottam és még mindig van éle.Amúgy többet nem ér... szaal a nem akciós áron tuti h nem vennék ilyet.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
axlfsi
veterán
válasz spidersoft #17563 üzenetére
Tudsz esetleg a modulrol pontosabb karakterisztikat, hogy mire kepes? Csak mert gondolom (nyilvan!) a pl. 4.5V-bol nem csinal DC-DC 20V-ot 3A terhelhetoseg mellett. Sem hutese nincs, sem az aramkor nincs ugy kialalkitva.
Ez van rajta, ugye?Jol ertelmezem, hogy 11-13 Vin kozott megtaplalva, tud kb. 2.5A-t, ha a Vout 3.3V?
Pl. vajon autoban kis COB ledeket hany amper terhelhetoseg mellett tudna stabilan meghajtani, ha a Vin 11-14 es stabil 12 Vout-ot szeretnek beallitani neki? (sajnos a nyomoronc COB ledek erzekenyek a pontos feszultsegre es nem eleg jo ami az autoban ingadozik, 11 es 24 V kozott).
Hasonlo celra par hete ezekbol vettem kettot, de meg sajnos nem volt idom tesztelni (5A-es XL4005 van a modulon, habar hutes nelkul ez sem fog nagyot alkotni, az biztos...).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
marquuard
veterán
U8 smartwatch-al van valakinek tapasztalata? Elég sokan veszik ebay-en $30-os árcédulával. Néztem bemutató videókat Youtube-on, engem meggyőzött, de kíváncsi volnék pár tapasztalatra. Ennyi pénzért szerintem nem rossz, és elég pofás is.
PSN ID: marquuard
-
törölt tag
Régebben írtatok nekem 20-25 Ebayhez, Banggodhoz hasonló oldalt.
Arra lennék kíváncsi, hogy olyan a fent említett kettőhöz hasonlókat tudtok e, amik rendelkeznek EU Warehouse-al. Nem akarok én áfát, vámot fizetni. -
trebrona
nagyúr
27-én rendelt tripod megérkezett, semmi gond vele. Már csak a klipsz kell a szetthez, de majdcsak megérkezik az is. Kis HP gépbe tökéletesen illik a menet, tehát a szabvány OK. Méretarányok miatt is jó a kis HP:
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Scorce
tag
Sziasztok!!
Találtam itt egy jó áron lévő powerbanket. Főleg a 16000-es tetszik. Szerintetek eredeti?
-
spidersoft
senior tag
válasz KaiotEch #17567 üzenetére
Nem, csak így csillan... hüle masinával alig tudtam úgy lefotózni, hogy a kép részévé gondolja a zacskót is (akartam mutatni, hogy nem én loptam le róla a főalkatrészt, hanem bontatlan a csomag)... fogta magát oszt átlátott rajta. Ha meg máskor valamit csillanás nélkül akarok fotózni, akkor meg az nem sikerül. A képek java ilyen lett:
[ Szerkesztve ]
-
Tika79
tag
Sziasztok!
Nillkin falitöltőt keresek fehérben. Nem találtam sehol, de lehet, hogy csak én vagyok vakegér.
Tudnátok linkelni??? KöszönetNem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
Hali1975
tag
Sziasztok,
megint jott par cuccom:-)
erosito, kifejezetten jo a minosege es 10-40kg allithato
[link]kormos diszito bigyok: az ami
[link]tarolo : harmat vettem szekreny tetejere , zarhato igy nem porosodik ami benne van, jo cucc
[link]napszemuveg/az tuti hogy polarizalt:-)/ :igaz ez muanyag szaru ,de nem rossz a minosege
[link]mondjuk ehelyett inkabb ezt javaslom/amit mar tobben is vettek itt rajtam kivul/.
[link]
[link]
[link]udv
-
havri1
félisten
válasz interstart #17568 üzenetére
A gyári N2 így néz ki, szerintem ugyanaz a képen látható is.
Ha szükségem lenne rá, én megrendelném innen (ha jó árban van, nem néztem még utána)havri
-
interstart
tag
válasz havri1 #17562 üzenetére
Egyetértek a kollégával, egyrészt ott csücsül az elején az Original jelzés, másrészt pedig csak 'for Samsung xxx' van feltűntetve, gondolom a hangerőszabályzó gombok működése miatt. Tesómnak volt ilyen fülese és az én androidos telefonomon nem működött a hangerőszabályzás, de neki a SGS3-asán hivatalból tudta a gyári füles ezt. Feltételezem csak azért van odaírva, hogy aztán ne panaszkodhass, hogy nem mennek a gombok. Az árát illetően pedig annyit tudok mondani, hogy igen...ez annyiba kerül, mint amennyiért megvetted (lehet nem itthon, mert itt lehúznának vele).
Hangzása szerintem átlagos(vagy az alatti), kb a hozzádobják a telefonhoz kategória, sajnos csodát ne várjon tőle senki személy véleményem szerint. Hanghíváshoz tökéletes, de amúgy meg teljesen átlagos a hangminősége annak minden hibájával együtt.
-
Minstrel
senior tag
De legalább olcsó volt
-
nagyúr
hiányzik róla egy chip :c
-
alázógyík
addikt
-
spidersoft
senior tag
(innen vettem tízes pakkban, egy volt benne ilyen. leforrasztott zacsiban van még mindig, *akár* az eladó is észrevehette volna, de itt leginkább a gyártó a saras...)
[ Szerkesztve ]
-
-
kenny123
addikt
hali!
Vezeteknelkuli egeret mit ajanlatok ami jo, maximum 2ezer penzert?
Koszi
yo
-
Out
addikt
válasz gubisadam #17557 üzenetére
A fene, ez fel sem tünt, láttam hogy genuine meg samsung, csak rossz helyen a szövegben. Már mindegy, azért köszi, hogy szóltál
A képen rajta van hogy original samsung, ha más nem, reklamációs alapnak jó lesz Természetesen csak akkor, ha nem felel meg a füles, mert ha számomra jó lesz, akkor nem számít ennyi pénzért.
[ Szerkesztve ]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
válasz bugizozi #17555 üzenetére
Helló!
A headsetet még múlt héten rendeltem, a másik két dolgot ma. Ha tényleg eredeti a headset, akkor elvileg jól szól (ezt olvastam csak), mondjuk mihez képest, de nekem csak ez jó a Nokia Lumia 900-amhoz
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Vettem én is a Skmei órából egyet,de sajnos egy ügyes húzással félig beszakítottam a szíját.
Nem nagyon látok sehol szíjat hozzá. Találkozott esetleg valaki szíjjal külön valahol?"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Out
addikt
-
zoltan6
őstag
-
kerekfej
addikt
Eyki órákat se vegyetek!
1 év után lemerül az elem és nem egyszerű cserélni.
-
havri1
félisten
New Genuine Glass Battery Back Cover Door Replacement For iPhone 4S White A1387
Ilyet NE vegyetek!
Nem vártam csodát, ismerősnek kellett.Igényes csomagolás, védőfólia mindenhol.
Csak rápillantottam, első ránézésre : Hú wazze héccázé eredetit.
Aha, aztán próbáltam rátenni a telefonra. fél óráig reszeltem, mire rápattant, és jön a meglepetés: Csavarok beleesnek a menetbe...
Persze Feedback már kint, üzenetre naná, hogy nem válaszol.[ Szerkesztve ]
havri
-
axlfsi
veterán
Hali! Az OBD (ha igy keresel ra itt a topikban, talalsz is par hozzaszolast. A bezuzasrol es a jogdijakrol is). Egyebkent az a (tuti) megoldas, hogy UK raktarrol rendeled, igy elkeruli a vamot. Pl. itt egy komment
UI.: nekem egyebkent ilyen van. Azt mar nem tudom, hogy ettol az eladotol-e, de siman megjott anno...
(ugyanez UK raktarrol)[ Szerkesztve ]
-
-
tam@s
tag
Sziasztok!
ODB2 "olvasót" az autómhoz tud valaki ajánlani? Olyan kellene, amelyik miatt nem büntetnek a vámon, tehát valami EU piacos.
-
Tim82
félisten
válasz marquuard #17541 üzenetére
2A-s töltőfejről nem melegszik az itthoni Qi töltő, a munkahelyen lévő másik a Nokia N9 töltőjéről igen. Tölteni mindkettő tölti a Lumia 820-at, utóbbi esetben érezhető, hogy a telefon is melegszik, de az néha normál, nem Qi töltés közben is. 2A-sról amúgy érezhetően gyorsabban feltölti a telefont.
Én nem mertem bevállalni eBay-es 2A-s "noname" töltőfejet, az eDigital-os, 2 USB portos, a topikban már többször emlegetett töltőfejem van, azzal oké.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
marquuard
veterán
válasz marquuard #17541 üzenetére
Meg egy 2A-s töltőfejet is vennék ahhoz a Qi-hoz, ami neked van mert olvastam, hogy te is olyat használsz. Néztem ezt a másolt Samsung töltőfejet, ami papíron 2A. Ezekben az olcsó töltőfejekben van valamiféle súlyosabb kockázat? Nem is igazán érdekel, hogy nonbrand-es, de azért éjszaka ne forrjon fel vagy gyulladjon ki használat közben.
Másik kérdés, van igazság ebben a 2A-ben ennél a töltőfejnél?
Kizárólag csak az említett Qi töltőhöz használnám, ezt is csak a gyorsabb töltés érdekében venném. Elnézést ha hülyeséget kérdeztem, nem igazán vagyok otthon ezekben a kínai cuccokban.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Én ilyet vettem múltkor, azonban túlmelegedési problémákkal küzd, 15-20 perc után felforrósodik, és a telefon is enyhén átmelegszik, úgyhogy fel is függesztettem az egészet, teszek egy próbát a fentebb linkelttel. Nexus 5-öt töltöttem vele.
Az általad használt típusnál mennyire jellemző a túlmelegedés? Vagy ha nem is túlmelegedés, akkor mennyire melegszik?
-
Zirowe
nagyúr
válasz marquuard #17537 üzenetére
N7 '13-amat rendesen töltötte, haver G3-asát meg egyáltalán nem, 4 különböző ilyennel próbálva.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tim82
félisten
válasz marquuard #17537 üzenetére
Ilyennel van. Még plusz infó.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Valakinek van tapasztalata ezzel a Qi töltővel?
-
kerekfej
addikt
-
axlfsi
veterán
válasz dugesz77 #17530 üzenetére
... mondasz valamit, lehet hasonlokepp teszekk en is. Mar akkor is vacillalltam, amikor az X10-esek voltak kemeny akcioban, aztan vegul megsem vettem.
Szamomra az allando dilemmat az okozza, hogy ha belegondolok, par 10 dollarral tobbet beleinvesztalva (olyan 50-60 dollarig?) mar nagysagrendekkel komolyabb masinat lehet venni (nagyobb, erosebb, strapabirobb, hosszabban- es tavolabb repul egy toltessel, pot- akkuk es "blade", stb).Ugyanakkor, amikor ennyire beacioznak egy relative korrekt modellt a 'mini' kategoriabol, arra is gondolok, hogy elsonek, ismerkedesre megteszi ...
-
pcgamer01
senior tag
Megjött a 3ft-os 8in1 eszközöm 04.29-én adták fel.
Viszont amit még jóval előtte rendeletem adatkábel és Headsett még sehol...
(Lehet valaki már azzal tölti a telefont miközbe hallgassa a zenét. )Samsung Galaxy S10+
-
dugesz77
őstag
válasz axlfsi #17529 üzenetére
Én is beleugranék egybe simán,mert az ára nagyon jó. Itt a fő kérdés a minőség és a kezelhetőség. Ezekről még szinte semmi info nincs. Én gonosz leszek és megvárom az első tesztereket,hogy milyen. Drágulni nem szoktak ezek , ha lejár a 25%-os akció akkor sem sokat drágul. Nem hajt a tatár.
Ha nem lenne jó akkor meg befizetek egy hubsan x4-re. Az meg tuti jó. -
axlfsi
veterán
válasz dugesz77 #17523 üzenetére
A fizikai meret talan, de azert a Hubsan X4 nem veletlenul dragabb;
240mAh vs. 150mAh
9 perc vs. 5-6 perc repulesi ido
100 m hatotaolsag vs. 30 m
illetve az alkatersz ellatottsag is perfekt a Hubsannal... de az arban is van kulonbseg:
41$ vs. 14$
(modjuk, ha csak a duplaja, olyan 30$ korul lenne a Hubsan X4, meg is vennem (inkabb, mint az Eachine H8-at)).Szerk.: azert lathatoan nagyobb, mint az X10 (legalso kep) Ez pozitivum es a hangja is "masszivnak" tunik...
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Á, szuper, köszi
havri
-
kovisoft
őstag
válasz havri1 #17519 üzenetére
Az egyik hozzászólásban azt írják, hogy hamarosan árusítani fogják a tartalék propellereket:
"We will selll the original prop of eachine h8 soon.You can buy the quadcopter first and when the spare is available ,We will send email message to you guys. "
-
twine
veterán
válasz havri1 #17519 üzenetére
a cx 10 lof@sz kis lapátjai piszkos könnyen törnek... a hubsané már sokkal erősseb, azt a napokban haverom "beleállította" a fekete fenyőm törzsébe(erős túlzás persze,,csak a fatörzs faháncsába akadt bele) és nem tört el...
Ahogy látom az általad rendelt típus valahol a kettő között lehet (vagy nem)Szerk :
fene sem tudja így fotó alapján...majdnem olyan picinek tűnik mint a cx10 lapátja...[ Szerkesztve ]
-
-
havri1
félisten
válasz maggi1886076 #17516 üzenetére
Passz, nem gondolkodtam még ezen.
Viszont a csomagban nem látok aksit, nincs benne?havri
-
havri1
félisten
válasz maggi1886076 #17514 üzenetére
Ha jól láttam, 2 tartalék propeller van hozzá, nem elég?
És akkor innen nincs visszaút. 5-7 perc flying time..jöhet egy powerbank.
Tud valaki olcsót valahonnan? irónikus, be ne linkeljétek[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Eachine H8 Mini Headless Mode 2.4G 4CH 6 Axis RC Quadcopter RTF
Rendeltem egy ilyet, kíváncsi vagyok rá, persze a gyerekeknek
havri
-
Mad_Wolf
aktív tag
Szia, nem tudom még aktuális-e, én ilyen bluetooth fejhallgatót vettem:
Syllable G600teljesen jó minőség, elvileg törhetetlen pánt, jó hangzás, basszus dübörög, kb 4 órát simán bír egy töltéssel, készenléti idő meg elég sok.
-
musli26
tag
Kitől tudom megrendelni ha nem akarok regisztrálni az oldalra?
Ezt:[link]Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
dugesz77
őstag
válasz flegga92 #17503 üzenetére
Méretéből adódóan Hubsan x4 klón (13x13 cm) a lapátok mérete kb. megegyezik. Lehet jó hozzá abból meg van dögivel. Ha életben is jó és sokat eladnak belőle akkor meg alkatrész is lesz hozzá ha mással nem lenne kantabilis.Még nagyon friss szerintem érdemes megvárni az első teszteket. Papíron jónak tűnik. Kíváncsi vagyok ,hogy oldották meg az egy gombos visszatalálást ennyiből. Plusz ott a headless mode.
-
dugesz77
őstag
Ez ennyiért már szinte hihetetten. Kíváncsi leszek az első tesztekre mert lehet elmozdulok én is a nagyobbak fele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest