Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126475) cidalain válasza EXIEZ (#126441) üzenetére


cidalain
veterán

Nekem nincs pesti ismerosom (olyan akire ilyen dolgot raterhelnek), de van helyben legalabb 2-3 ikeabuzi. Ilyen ember mindenhol van. Ezek legfontosabb tulandonsaga, hogy imad ikeaba jarni, akar havonta tobbszor is. Imad bevasarolni. Szivesen hoz barkinek barmit ingyen bermentve (nyilvan csak az arat kifizetve neki). Csak meg kell talalni ezeket az embereket, es ha kell valami korbepingelni ki-mikor megy. Rossz esetben peched van epp most voltak, de akkor is par het, es megoldodik a gondod. Nekem most hoztak egy gyerekagyat matraccal, ami nem arrol hires, hogy befer egy kistaskaba. Es megis itt van :)

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.