Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Használnám a távirányítót a stick-hez, de nem megy. Win 7 64bit. Ezt írja a bulk-in interface: Az eszköz nincs megfelelően konfigurálva. (Kód: 1) Az illesztőprogram nem erre a platformra készült. Az eszköz illesztőprogramjának megkereséséhez kattintson a Frissítés gombra. A legfrissebb driver van most fent.
-
emerzee
aktív tag
Hol tudok ennek utánanézni? Az eszközkezelő szerint Astrometa DVB-T2. A kütyühöz "FSC DVBT2_Setup_151102.exe" drivert adtak. Programnak pedig : TVR_DVBC_Setup_V4.7.1.exe, és TVR_DVBT+T2+FM+DAB_Setup_V4.7.1.exe A dvbc-s program fogja az összes csatornát. Megy is. A dvbviewer-ben "Astrometa DTV Filter" van eszközként és "kábel" a vétel típusaként. Transedit-nél ugyanez.
Esetleg frisebb, és dvbc-s drivert, hol találok? -
emerzee
aktív tag
Sziasztok!
Adva van egy usb-s Astrometa dvb-c tuner. Tarros előfizetés. Amit a Tarr információt adott, hogy 210Mhz-850Mhz, 256 QAM, 6875 sebesség, és 102 hálózati azonosító. A kütyühöz adott gyári program meg is találta a csatornákat, de nagyon fapados, útálatos használni. Használnám a dvbviewert (5.6.1.0), de az meg nem talál semmit. Biztos én rontok el valamit, de nem tudom mit, és a próbálkozások eredménye nagyon lassan jön, mert egy keresés, minimum 20 perc. Kereséskor a pat (sárga), pmt(barna), stdm (barna), nit(szürke). Valaki tudna segíteni, hogy mit rontok el?
Közben odáig jutottam, hogy 778000Mhz en találtam 11 csatornát, de a közszolgálati csatornákon kívül, bár van előfizetésem, a többi nem nézhető.
Elvileg 60+ csatornánk van, de csak ennyit találtam. A gyári program mindet megtalálta és mutatja is, de nagyon nyomi, se felvenni nem tud, se audio nyelvet nem tudok változtatni, és még csatornaválasztója sincs...Edited
özben rájöttem, hogy a guide a csatornaválasztó. De a hatvanegynehány csatornámon felül van még 140 előfizetetlen. Felvételre vettem, a fiam sorozataihoz. De így eléggé használhatatlan. Eddig csalódott vagyok... -
emerzee
aktív tag
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Tervezek egy ilyet venni. A kérdésem az lenne, hogy valaki használja e Tarr szolgáltatóval? Milyen a minőség? Vesz minden csatornát? (lehet, láma a kérdés, de sose volt még ilyen kütyüm...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
özben rájöttem, hogy a guide a csatornaválasztó. De a hatvanegynehány csatornámon felül van még 140 előfizetetlen. Felvételre vettem, a fiam sorozataihoz. De így eléggé használhatatlan. Eddig csalódott vagyok...
Akkor megrendelem...