- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Itt találsz DVB-C drivert, ha épp megy az oldal. Ha esetleg nem jönne be az oldal (mert néha nem működik), akkor majd felrakom valahova, csak ahhoz meg is kell keresnem a gépen. A letöltésnél a AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 151102 kell neked, az lesz a DVB-C-s driver.
Nálam az eszközkezelőben Astrometa DVB-C Device van. Viszont mielőtt felrakod a DVB-C-s drivert, töröld a programot és drivereket is (eszközkezelőben Eltávolítás és a Törölje az eszköz illesztőprogramjait elé pipa).
-
Bozek
nagyúr
Én TransEdit-be beraktam az összes frekvenciát és azt kerestetem végig. Kijelölöm az összeset, exportálom, majd DVBViewer-be meg betöltöm. Ma épp az HBO3-at adtam hozzá, mert épp ingyenes. A TransEdit előnye, hogy ki lehet választani az FTA-t (Free To Air - ingyenes), így nem kerülnek bele a kódolt csatornák a listába.
Régebben volt gond a közszolgálati (illetve a közszolgálati HD) adókkal, de azóta átrakták magasabb frekvenciákra őket.
-
energomatt
őstag
Tarr - tarros.
Egyébként erre elég kicsi az esély, kevesen használják és azon kevesek nagy hányada nem fórumozik itt. Tehát könnyen lehet, hogy te lennél az első tarros, aki ilyet tervez venni. Egyébként úgy van, ahogy unravel írta, aligha szolgáltató függő. Jellemzően teljes elégedettséggel használjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest