- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok!
Adva van egy usb-s Astrometa dvb-c tuner. Tarros előfizetés. Amit a Tarr információt adott, hogy 210Mhz-850Mhz, 256 QAM, 6875 sebesség, és 102 hálózati azonosító. A kütyühöz adott gyári program meg is találta a csatornákat, de nagyon fapados, útálatos használni. Használnám a dvbviewert (5.6.1.0), de az meg nem talál semmit. Biztos én rontok el valamit, de nem tudom mit, és a próbálkozások eredménye nagyon lassan jön, mert egy keresés, minimum 20 perc. Kereséskor a pat (sárga), pmt(barna), stdm (barna), nit(szürke). Valaki tudna segíteni, hogy mit rontok el?
Közben odáig jutottam, hogy 778000Mhz en találtam 11 csatornát, de a közszolgálati csatornákon kívül, bár van előfizetésem, a többi nem nézhető.Elvileg 60+ csatornánk van, de csak ennyit találtam. A gyári program mindet megtalálta és mutatja is, de nagyon nyomi, se felvenni nem tud, se audio nyelvet nem tudok változtatni, és még csatornaválasztója sincs...
Edited
özben rájöttem, hogy a guide a csatornaválasztó. De a hatvanegynehány csatornámon felül van még 140 előfizetetlen. Felvételre vettem, a fiam sorozataihoz. De így eléggé használhatatlan. Eddig csalódott vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest