Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
tassika
üzenetére
Nem nagyon találtam jó leírást, magamtól raktam össze a megoldást. Az a baj, hogy nem ismerem az ubuntut ilyen téren, nekem Rasberry-re van kötve a tuner 0/24-ben. Végig konzolból dolgoztam. Azt hiszem a gyárilag benne lévő repóból telepítettem a kernel-headers csomagot, abból lehet fordítani a modult miután a paramétereket beállítja az ember. Lehet hogy inkább ubuntu doksikat kéne keresned hozzá. Az se biztos hogy ott a gyári kernelben van ubuntun ez a driver, mindenesetre a kernel forrás konfigurálásánal meg kellene nézni a multimedia támogatás bekapcsolását, ha van..
Esetleg az analógia miatt ezen az oldalon a 4. hozzászólásban a pontokba szedett konzol utasításokat érdemes megnézni, csak persze más modult kell fordítani, nem azt amit ír. -
madrac
senior tag
válasz
tassika
üzenetére
Szia, nem tudom mennyire megy a linux, de lehet hogy elég macerás lesz, mert újra kell forgatni az r820t kernel modul drivert, amit előtte meg kell peccselni azt hiszem ezzel. Ha jól emlékszem ez helyre is rakja.
Én talán leszedtem az egész kernel forrást a pi-re, és onnan fordítottam. A /drivers/media/tuners mappában van ez a modul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest