- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
tassika #1514 üzenetére
Nem nagyon találtam jó leírást, magamtól raktam össze a megoldást. Az a baj, hogy nem ismerem az ubuntut ilyen téren, nekem Rasberry-re van kötve a tuner 0/24-ben. Végig konzolból dolgoztam. Azt hiszem a gyárilag benne lévő repóból telepítettem a kernel-headers csomagot, abból lehet fordítani a modult miután a paramétereket beállítja az ember. Lehet hogy inkább ubuntu doksikat kéne keresned hozzá. Az se biztos hogy ott a gyári kernelben van ubuntun ez a driver, mindenesetre a kernel forrás konfigurálásánal meg kellene nézni a multimedia támogatás bekapcsolását, ha van..
Esetleg az analógia miatt ezen az oldalon a 4. hozzászólásban a pontokba szedett konzol utasításokat érdemes megnézni, csak persze más modult kell fordítani, nem azt amit ír. -
madrac
senior tag
válasz
tassika #1512 üzenetére
Szia, nem tudom mennyire megy a linux, de lehet hogy elég macerás lesz, mert újra kell forgatni az r820t kernel modul drivert, amit előtte meg kell peccselni azt hiszem ezzel. Ha jól emlékszem ez helyre is rakja.
Én talán leszedtem az egész kernel forrást a pi-re, és onnan fordítottam. A /drivers/media/tuners mappában van ez a modul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest