Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Nem! Az van, hogy a tuner korábbi driverét lecseréli a windows egy olyanra, ami a Microsoft Update Catalog-ban szerepel, a felhasználó által telepített drivereket meg kigyomlálja. Így az már nem lesz benne a friss rendszerben, ezért újra fel kell tenni. Astrometa és realtek DTV esetében is valami használhatatlan drivert telepít.
-
tassika
csendes tag
Hali!
Köszönöm, sikerült meg patch-elnem a kernel modult Ubuntu-ra.
A Panasonic chip-pes hibátlanul működik most már az általam használt frekvenciasávokban is.
A Sony chip-pes is működik, ennél kellett egy másik patch is, hogy 4-es kernelen is használható legyen.
De a Sony-s változat meg meg akad, nem folyamatos a vétel, mintha gyenge lenne a jel, vagy nem tudom.Van valakinek hasonló tapasztalata, és esetleg megoldása a Sony chip-pes verzióval, hogy azzal is jó legyen a vétel.
Köszi!Üdv!
-
tassika
csendes tag
Szia!
Köszi a választ! Otthoni szervert összeállítottam Ubuntu rendszerből, ez a része megy a linux-nak.
Asztali rendszernek is linux-ot használok.Kernel, kernel modul fordítás-patch-elés kimaradt az életemből, nem volt még szükségem rá, ez eddig. ;-) Valahol található róla valamilyen írott oktató iromány?
Nyilván jobb lenne magyar, de ha más nincs az angol is jó.
Ha valaki tud segíteni ebben, nagyon örülnék neki.
Köszönöm!Üdv!
-
FireLord
aktív tag
Érdekes. Egyenlőre semmi komolyabb hibát nem tapasztaltam. Én is rakok majd többet mellé, de azok is t230-ak lesznek, leginkább azért mert régi Astrometát már nem láttam ehhez hasonló áron. Ez is egy 0/24es gépben van, ami mondjuk Xeonos szerver szóval lehet hogy az ARM okozza nálad problémákat.
-
FireLord
aktív tag
+1 pont a T230nak.

Pár napja jött a linkelt oldalról. Semmi gondja, tökéletesen megy d1g1 dvb-c esxi OS vason passthrough-al odaadva egy ubuntu 18.04 linuxnak.
Egy másik ubuntuban pedig egy Panasonic astrometa fut szintén hibátlanul.
Van egy Sony chipsetes is, még nyáron küzdöttem vele, 5.0 linux alatt ment egyébként, de a t230 és a pana t2 stabilabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- Unihertz Titan 2, QWERTY billentyűzet, Android 15 - ÚJ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest