- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Nem! Az van, hogy a tuner korábbi driverét lecseréli a windows egy olyanra, ami a Microsoft Update Catalog-ban szerepel, a felhasználó által telepített drivereket meg kigyomlálja. Így az már nem lesz benne a friss rendszerben, ezért újra fel kell tenni. Astrometa és realtek DTV esetében is valami használhatatlan drivert telepít.
-
tassika
csendes tag
Hali!
Köszönöm, sikerült meg patch-elnem a kernel modult Ubuntu-ra.
A Panasonic chip-pes hibátlanul működik most már az általam használt frekvenciasávokban is.
A Sony chip-pes is működik, ennél kellett egy másik patch is, hogy 4-es kernelen is használható legyen.
De a Sony-s változat meg meg akad, nem folyamatos a vétel, mintha gyenge lenne a jel, vagy nem tudom.Van valakinek hasonló tapasztalata, és esetleg megoldása a Sony chip-pes verzióval, hogy azzal is jó legyen a vétel.
Köszi!Üdv!
-
tassika
csendes tag
Szia!
Köszi a választ! Otthoni szervert összeállítottam Ubuntu rendszerből, ez a része megy a linux-nak.
Asztali rendszernek is linux-ot használok.Kernel, kernel modul fordítás-patch-elés kimaradt az életemből, nem volt még szükségem rá, ez eddig. ;-) Valahol található róla valamilyen írott oktató iromány?
Nyilván jobb lenne magyar, de ha más nincs az angol is jó.
Ha valaki tud segíteni ebben, nagyon örülnék neki.
Köszönöm!Üdv!
-
FireLord
aktív tag
Érdekes. Egyenlőre semmi komolyabb hibát nem tapasztaltam. Én is rakok majd többet mellé, de azok is t230-ak lesznek, leginkább azért mert régi Astrometát már nem láttam ehhez hasonló áron. Ez is egy 0/24es gépben van, ami mondjuk Xeonos szerver szóval lehet hogy az ARM okozza nálad problémákat.
-
FireLord
aktív tag
+1 pont a T230nak.
Pár napja jött a linkelt oldalról. Semmi gondja, tökéletesen megy d1g1 dvb-c esxi OS vason passthrough-al odaadva egy ubuntu 18.04 linuxnak.
Egy másik ubuntuban pedig egy Panasonic astrometa fut szintén hibátlanul.
Van egy Sony chipsetes is, még nyáron küzdöttem vele, 5.0 linux alatt ment egyébként, de a t230 és a pana t2 stabilabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3509, 100% Akkumulátor
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest