Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Jettero
üzenetére
"Ez nagyon ősi proci. Ha a gyári felvevőt használod akkor TS formátumban mentve, szerintem, működhet a dolog"
Mivel DVB-T/C-n a felvétel annyi, hogy menti a beérkező adatot, ezért szinte bármilyen procin működik. Probléma akkor lehet a CPU, ha nézni akarja az ember, de azért miután nem HEVC-ről vagy 4K-ról beszélünk, ott se hinném, hogy az E5200 gondot jelentene.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Jettero
üzenetére
Átkódolni nem kell, épp, hogy 1-az-1-ben mentse el az eredeti stream-et (lehet nem egyre gondoltunk). De ha már itt tarunk (OFF), web-es stream-ek mentésére néha használom a Video Download Helper add-on-t Chrome-on, erre nem tudsz(vagy valaki) valami alternatívát? (T4300-as procis laptopon is pöpecül ment 720p-s stream-eket is ez az add-on, tehát gondolnám, hacsak nem valami elfuserált a szoftvere, akkor az E5200-as gépemen annak a tuner-nek is szuperálnia kell). Amúgy a tuner-nél csak a proci dolgozik, a VGA nem?
-
mzso
veterán
válasz
Jettero
üzenetére
Én a SmartDVB-nél kötöttem ki. Csak ingyenes verziója van, és alapból tud rögzíteni is. Ez is tudja madVR-t, de még a LAV splittert is. És fejlesztő megoldotta amit a progDVB-é nem tudott/akart, hogy egyes csatornákon beszaggatott a kép. (LAV splitter használata volt a megoldás)
Hülyeségei mindkettőnek vannak. De talán egy igazi hátránya, hogy nincs jó hangolás és kézzel kellett megadni a frekvenciákat.Más:
Próbaképp felraktam én is a azt a (legújabb) drivert amit a Win10-ez tüntet fel az Astrometa. Természetesen át kellett váltatnom DVB-C-re az Astrometa Switch-csel. Viszont úgy néz ki jobban működik. Sokkal gyorsabban ál fel és vált csatornát. Volt amikor egyes csatornák csak zöld képet mutattak, és a program a bezárásakor összeomlott. Kíváncsi vagyok ez jelentkezik-e még. -
mzso
veterán
válasz
Jettero
üzenetére
Ez nem arra van, hogy ne kelljen drivert telepítgetni, hogy ha váltani akarsz T és C között?
Magyarul a 2017-es T-s drivert C-re moddoltattad? (Gondolom a C nálad sem ment)
Amúgy elég szomorú, hogy így elhanyagolták a drivert. Legalább működőt hagytak volna ott utolsónak.
Még driver archívumuk sincs.(Ja, de van.)Ráadásul az újabbak csak a T-t tartalmazzák, ami vaskos funkcionalitás vesztés...
A második amit vettem nem is tartalmazott C-s drivert a driver CD-n...
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest