Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz SunMount3r #1793 üzenetére
Felhasználói szempontból jelentéktelen.
Mint amit a TV is mutat jelerősség/jelminőség adatokat, itt nem fogod látni semmilyen szinten, mert ezzel a beállítással nem működik a kijelzés.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Rison77
senior tag
válasz SunMount3r #1674 üzenetére
Nyilván. De ez elég macera.. Egyszerűen lövésem sincs mi lehet a gond. Nem lehet se macro, se windows beállítás, nincs ilyen berakva. a Program mappájában találtam ilyen gyorsbill kombinációkat RCkey.ini-ben, de hiába nullázom ki, nem ez a kulcs.
-
Jettero
újonc
válasz SunMount3r #1668 üzenetére
>E5200-as proci és 9800GT videókari van a gépben, ezekkel menni fog, akár a HD is?
Ez nagyon ősi proci. Ha a gyári felvevőt használod akkor TS formátumban mentve, szerintem, működhet a dolog>A másik, hogy milyen progit használtok/ajánlanátok hozzá erre a célra (tehát főleg felvétel). Google-ben ez az első találat, vagy van jobb, esetleg ami ingyenes is?
Az előbbire utalva: szerintem a géped üzembiztosan nem tudja átkódolni a HD videó és hangsávot - amit más programok csinálni szoktak az AVI vagy MP4 mentéshez.
Ettől még megpróbálhatod az ingyenes verzióját a progDVB-nek . Timeshift-et az ingyenes nem tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest