Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Jó tudni ezt, köszi!
Amíg Digi nem teszi CI+ kódolttá az adásokat addig nem létszükséglet, mert Anyósomkénál Digi van és egy 7/24-ben futó 5W fogyasztású MiniPC + Astrometa USB tuner + NextPVR server progi futtatásával megoldottam, hogy bárhonnan tudjak TV-t nézni. Jelenleg alig nézzük egyébként
.
@ Jettero: Nekem is ugyanez a környezet, tuner és driver van, és ugyanez a tapasztalatom
.
-
ToBeY
nagyúr
Feltettem ezt a DVBViewer,de sajnos nem talált DVB-c tunert csak DVB-t az meg nekem jó,kéne a dvb-c
Meg csak valami demo verziót találtam ami nem tudom mennyire használható (csak tv nézésre kell semmi extra)
Amúgy ma reggel jobban nézegettem és sajnos több csatorna gázos,pl az összes ami 354Mhz jön nézhetetlen.De Tv nézhető néha megakad ott is és széttöredezik a kép,de alapjává véve jó -
ToBeY
nagyúr
Valószínű ez lehet a probléma oka,mert megnéztem pár adót amiről tudom hogy jó (ott 65% felett van) És megnéztem a Tv2 amiről tudtam hogy fosh és ott is 57% az erősség.
Viszont ez még nem magyarázat arra miért nem találja meg közszolgálati csatornákat a progdvb (tv2 simán megtalálta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden, ami hőszivattyú
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 7
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest