- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacix29
őstag
válasz
Henrico #1397 üzenetére
Végül talált csatornát Plex-ben, de nem tudom hogyan jött össze. Sok pvr-es server-t is próbálgattam közben.
Plex élő tv-nek nagy hibája, hogy nem tud epg-t levenni a dvb-c-ből, meg kell adni hozzá xml fájlt, hogy menjen, de sajnos csak nem működőt találtam Magyarországról, így nincs műsorújság.
De később már nem nagyon akart működni, miután más usb portra raktam az eszközt. Most újra próbáltam meg is találta a csatornákat (Osztrák tuner xml fájlt írtam át digi-sre), de mégsem látszik semmi csatorna az általam használt xml-el. De lehet csak az adatbázis romlott el.Most nextpvr-t használok és kodi élő tv-ben tudom nézni android-on.
plex alá is van nextpvr plugin, azt bárki tudja használni a baráti körből is, a plex tv-s részt, csak a plex pass tulaj. Bár ennek nincs szép interfésze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest