- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Redmi Note 8 mikor érkezik?
-
thboxx
aktív tag
Üdv!
Lehet érdeklődni megvan-e a már említett lista? Nagyon érdekelne, erősen aktuális lenne a vásárlás. MI9t lenne a kiszemelt...
Köszi! -
morfondőr
addikt
Üdv!
Nem tudom lehet-e ilyenről érdeklődni (ha nem akkor töröljétek) de van valami infó, hogy Mi 9 SE mikor lesz újra elérhető? Úgy látom nagyjából mindenhol kifogyott, meg ha lehet onnan rendelnék ahol már többször is elégedett voltam (eustock).
Köszönöm! -
mexel
veterán
Az Eustock-on most látható árak nettó vagy bruttó árak?
-
draco31
veterán
Lehet már tudni mi az utód üzlet, vagy nem is lesz már?
-
eustock
tag
Üdvözlet!
Elnézést kérünk a kellemetlenségek miatt, a szervizben dolgozó kollega hibás döntést hozott, ezt a szervizvezető korrigálta, a készülék már kiküldésre került a lengyelországi Xiaomi szervizközpontba, bízunk benne, hogy a gyártó szervize a jótállás keretében javítja a készüléket.
Üdvözlettel: EU Stock
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #282 üzenetére
Értelmezted amit írtam?Lehet többet kínai telefont nem veszek itthon,hogy biztosítéknak van itthoni garancia ami egyenlőre szart sem ér,így mindegy ha kínából rendelem is a telefont egyenesen.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
nyisziati #277 üzenetére
Hát a nagy boltokban igaz,több a lehúzás is árban.De isten igazán szerintem ha hivatalos forgalmazó és ott van az a kibaszott 2 év gyártói garancia akkor nem kéne baszakodniuk.Nem a xiaomiból ábrándulok kifelé,csak ebből a mocsok magyar szarságból ami ebben az országban megy.
-
-
nyisziati
veterán
Én már nagyon régóta nem foglalkozom a (kínai telefonos) garanciával. Gyak. olyan, mintha nem lenne.
Tapasztalatom szerint csak a belföldön, nagynevű multitól vett termékek esetén működik zökkenőmentesen a gariztatás, kisebb (magyar) cégeknél már jönnek a problémák, hárítások.
Halkan teszem hozzá, nem is véletlen, hogy a nagyobb boltokban annyi az ár, amennyi.
-
Pityu.
nagyúr
Nos az esetem a következő,anno vásároltam egy xiaomi redmi note 7 mobiltelefont a finominfo.hu ról ahol azt írták ,hogy 2 év gyártói jótállás van a telefonon amit vettem,a garancia papíron nagy betűkkel rajta is van,hogy eustock.Szóval egyik nap éppen ki akartam kapcsolni a telefont amit amúgy tokban hordok,ha megyek valahova még egy plusz öv tok is van,hogy minden sérüléstől védjem,plusz sosem dobálom vigyázok minden cuccomra,kiesett a bekapcsoló gombja.Rögtön kerestem is a szerviz elérhetőségét és már hívtam is,annyit tudtam elsőre,hogy xiaomi hivatalos szerviz erről több helyen is azt írták az lengyelországban van és majd oda kiviszik a telefont javítani.Na kiderült,hogy a WayteQ szervizbe került a telefon de többen is azt kérdezték az meg ,hogy lehet mert elméletileg nem ők a hivatalos szerviz.Szóval a lényeg ma kaptam egy választ a kérdésemre,hogy a telefon mikor készül el ,a válasz az volt a gomb cserére nem vonatkozik a garancia,de kérdem én,hogy ha nem dobálom,nem tárolom helytelenül,nem rendeltetés ellenesen használom a készüléket és csak úgy kiesik a gomb,azt miért nekem kéne kifizetnem,mert azt írták 2 hét az alkatrész megjövetele és 6000Ft a szerelési díj,vagy vissza is küldhetik így a telefont ahogy van.Szóval ha nem én okoztam a hibát mert semmi más gond nincs a telefonnal,akkor csak dísznek adnak 2 év garanciát a készülékre?Miért nekem kéne fizetni egy olyan dolgot amiről nem én tehetek?
-
gulac12
tag
A Finoinfo cég (micsoda név) hivatalos Xiaomi viszonteladónak nevezi magát, lehet esetleg az Eustock partnere
?
-
mexel
veterán
válasz
Vigyorka #271 üzenetére
Köszi, igaz nem viszonteladóra gondoltam.
Azokon az árakon sok helyen van már termék, pl a redmi 7 több helyen is van drágábban mint az eustock. Mindegy, meg kell várjam amíg meglesz az új cég vagy vállalkozéás, de az pár hónap és éppen most kellett volna pár telefon a családba.
-
mexel
veterán
Nekem éppen most van megszűnés alatt a vállalkozásom, eléggé kellemetlen csalódás volt amikor megláttam az eustock oldalát. Anno sok mindenkinek ajánlottam és vettek is ott Xiaomikat mert jó volt az ár és eddig korrektek is voltak. Éppen most szerettem volna venni egy redmi 7-et, de sajnos már nem megy így. Nincs itt valaki aki tud segíteni? Most pár hét mire újra tudok majd vásárolni valahogy
Igazán megtarthattak volna egy kisker vonalat is, szerintem nem volt szép húzás ez tőlük a vásárlóikkal szemben. -
kelzsoca
félisten
válasz
Luck Dragon #265 üzenetére
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Luck Dragon #263 üzenetére
Az új telefonok esetén lesz elérhető a 2 év gyári garancia.
-
-
kelzsoca
félisten
Hamarosan beérkeznek az új Xiaomi készülékek, de változnak a jótállási feltételek.
A jövőben érkező Xiaomi telefonok 2 év gyártói garanciával lesznek megvásárolhatóak a hivatalos partnereknél.
A készülékeket nem a WayteQ Europe Kft. szervizeli a jövőben (ami a magyar piacot illeti) a készülékek szervizelését a gyártó központosítja, és saját szervizközpontjában, természetesen gyári alkatrészekkel végzik el a szükséges javításokat.
A szürkeimportos készülékeket bontott, vagy utángyártott alkatrészekkel tudják csak javítani, gyári alkatrész nem lesz továbbra sem elérhető.
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Lehet nem a legjobb fórum ahol felteszem a kérdésem, de itt legalább van élet.
Szóval az Eustockon lehet szlovák áfával vásárolni?Egyéni vállalkozó vagyok (magyar), van közösségi adószámom is, de nem szeretném az itthoni magasabb áfát befizetni, mert katázom, és nem tudom visszaigényelni, leírni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest