- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Lehet nem a legjobb fórum ahol felteszem a kérdésem, de itt legalább van élet.
Szóval az Eustockon lehet szlovák áfával vásárolni?Egyéni vállalkozó vagyok (magyar), van közösségi adószámom is, de nem szeretném az itthoni magasabb áfát befizetni, mert katázom, és nem tudom visszaigényelni, leírni, stb.
-
TomPack
őstag
Én katás vagyok. Bevallani és befizetni be kell, de visszaigényelni nem lehet!
Így volt jó nekem az olcsóbb szlovák áfával megvenni az eustock-on!
Áfás cég meg megveszi itthon, és kap róla rendes áfás számlát, nem kell bohóckodni a fordított áfával. Ugyanannyiba kerül megvenni a Lurdyban...
Ezért írtam, hogy nem értem mi ebben a buli. Szlovák bruttóban volt értelme, de ezzel elkaszálták magukat. -
TomPack
őstag
Egyébként ezt én sem értem mi ebben a buli. Vállalkozó vagyok EU-s adószámmal, külföldi szolgáltatást veszek igénybe, aminek itthon meg kell fizetni az áfáját, ezért én mindig bruttóban vásároltam az EU Stock-ról, mint magánszemély.
Szlovák áfával voltak olcsóbbak a telóik.
Pl a Mi Max 3 netto 58250FT, itthon befizeted az alacsony szlovák áfa helyett a 27%-ot, az 73978 Ft + postára jön ki. Ugyanez a Lurdy-ban 74990!
Olyan nincs, hogy áfát nem kell fizetni! Esetleg ha eldobós cégre veszed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Samsung Galaxy Buds2 Pro OLVASS LENTEBB!!!
- Verbatim DVD-R DL dual layer írható kétrétegű DVD lemez lemez
- új Samsung EE-P3200 gyári multiport adapter, USB-A,HDMI,Type-C, szürke, USB HUB mini dock
- Apple Watch SE - 44mm, arany. Hibátlan, hiánytalan.
- Lenovo L14 G1 Ryzen5 4650 MAGYAR 8Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest