- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
Egy korábbi hozzászólásom idézném:
"Kiléptem a komfortzónából, és megtettem a szükséges lépéseket ahhoz, hogy belátható időn belül, de legkésőbb a jövő év elejétől új szerepkörben, de a régi szellemben, valami új kezdődjön el."
Ez azt jelenti, hogy tavaly év végén kiléptem az eustockból, és elkezdtem egy saját vállalkozást felépíteni, a cégből időközben csatlakozott hozzám több kollega is.
Várhatóan a jövő hét folyamán indul el az új webáruházam, ahol a kis, és nagykereskedelmi partnerek mellett, a végfelhasználók is kiszolgálásra kerülnek.Az új webshop elérhetőségét itt is meg fogom osztani.
________
Saját kérésére módosítva.[ Módosította: #40993792 ]
-
draco31
veterán
Akkor oldal törlése a listából gomb....
-
kelzsoca
félisten
Kirakták a közleményt:
Tisztelt Partnereink!
Cégünk profilváltás miatt befejezi webáruházon keresztül történő termékek értékesítését.
Szeretnénk megköszönni az elmúlt években cégünk iránti elkötelezettségüket, támogatásukat, és vásárlásaikat is.
A korábban értékesített termékek garanciális feltételei nem változnak, az email ügyfélszolgálat a jövőben is rendelkezésre áll majd, a cég nem szűnik meg!
A döntést hosszú folyamatok előzték meg, és sajnos a Covid-19 miatt kialakult helyzet csak gyorsította azt.
Ezért az EU Stock csapat tagjai külön utakon folytatják tovább amihez sok sikert kívánunk számukra!
Terveik szerint a nagykereskedelmi partnerek mellett a jövőben szeretnék a végfelhasználókat is kiszolgálni.
Üdvözlettel: EU Stock vezetőség -
Fredo78
aktív tag
Vége a dalnak.
Sajnálom, egy mondattal nyitva hagytak egy kis kaput, de szerintem nem sok esély van rá. Hátha -
-
kelzsoca
félisten
Sziasztok!
Holnapra várható, hogy közlemény jelenik meg az eustock-al kapcsolatban.
-
-
kelzsoca
félisten
Sziasztok!
Valóban elment egy év, és nem történt érdemi változás, ezt sajnálom, de tartom a szavam.
Kiléptem a komfortzónából, és megtettem a szükséges lépéseket ahhoz, hogy belátható időn belül, de legkésőbb a jövő év elejétől új szerepkörben, de a régi szellemben, valami új kezdődjön el.
-
-
-
draco31
veterán
válasz
Luck Dragon #380 üzenetére
Egy éve megy az ígérgetés már...
-
Úgy látom hogy ebben az évben nem lesz változás a végfelhasználókra nézve .
-
hazai
tag
szia köszönöm és ment pü!
-
Sziasztok!
Honnan tudnék jó áron, hivatalos forrásból Redmi Note 9 Pro 6/128 zöld készüléket vásárolni?
Köszönöm a segítséget
.
-
-
HUNited
őstag
válasz
Luck Dragon #373 üzenetére
Csak tipp: Jogi akadálya lehet annak, hogy nem elérhető végfelhasználóknak. Előtte meg viszonteladóknak nem volt elérhető jó ideig, a számlázás miatt (EU adószámmal ÁFA nélkül).
Szóval ez nem tőlük függ szerintem, hanem a jogász okostojásoktól.
-
-
HUNited
őstag
válasz
kelzsoca #369 üzenetére
A JTC nevű számtech nagykerről beszélt a kolléga. A Redmi 9 az ott konkrétan olcsóbb volt (ennek ellenére is tőled rendeltem meg) majd kétezerrel. De pl. a Mi Note 10 Lite nálad a legolcsóbb. Szóval nem állítom, hogy mindenben drága vagy, de belefutottam már 1-1 dologba.
-
kelzsoca
félisten
(#363) HUNited
(#364) Bagoly01A telefonok nagy tételben közvetlenül a gyártótól érkeznek már évek óta, és az üzletpolitika sem változott, kis haszonnal, mennyiségi értékesítés.
A készülékekre 2 év gyártói jótállás vonatkozik, tehát gyári alkatrészekkel történik a szervizelés, a nem hivatalos forrásból származó telefonokat csak bontott, vagy utángyártott alkatrészekkel tudják javítani. -
HUNited
őstag
Amúgy már az árak sem olyan jók, ha megnézitek. Vannak persze jó vételek, de a telefonoknál mindet meglehet venni olcsóbban.
-
NB2
aktív tag
Üdv!
Xiaomi 70mai Swift Car Vacuum Cleaner autós porszívó mikor lesz megint raktáron?
Köszi!
-
válasz
Bagoly01 #358 üzenetére
Nem kezelem tényként, azért is írtam azt hogy "szerintem" .
Másrészt én azért gondolom ezt mert mindegyik A szériát júliusban már debütált . Most ez a vonal megszűnt.
Már a nyolcadik hónapban vagyunk. Én A4-ről semmilyen hírt nem olvastam pedig követem a dolgot mert magam is használok Android One-t .
Én lennék a legboldogabb ha jönne .
És ez a cikk pedig rámutat hogy egyre kisebb annak az esélye hogy legyen. -
plömplöm
őstag
válasz
Luck Dragon #356 üzenetére
a megvásárolhatóságára próbáltam rákérdezni, mert nekem speziel semmi bajom ezzel a "kudarcba fulladt" dologgal, szóval hogy van-e bármi esély még valami elfeledett raklapnyi telfon beszerzésére.
-
-
plömplöm
őstag
a3 / a3 lite -ra van még akármilyen kis esély?
-
-
mexel
veterán
Mégsem lesz ismét elérhető a vásárlás magánszemélyeknek? Szó volt róla hogy lehet majd az idén.
-
Czimby
addikt
Note 9 Pro-t mely hivatalos viszonteladóknál keressem, jó áron
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Az i-shop.hu hivatalos viszonteladó lehet? 2 év garival hírdeti a Redmi Note 8 Pro telefont. -
peestike
senior tag
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64 beszerzésre tudnátok esetleg mondani hivatalos viszonteladói boltot?
árukeresőt néztem, de viccesek ezek a 12 hó garis boltok.
köszönöm! -
-
kelzsoca
félisten
válasz
Luck Dragon #340 üzenetére
Nem vagy az, de most nem tudok időpontot megjelölni.
-
-
kelzsoca
félisten
Bízunk benne, hogy hamarosan a magánszemélyek is vásárolhatnak, türelmet kérünk.
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Luck Dragon #336 üzenetére
Igen, ezt először 2019.11.01 dátummal írta valaki ide.
-
-
kelzsoca
félisten
Szia!
Az alábbi okostelefonok érkeznek hozzánk hamarosan:
Redmi Note 9 4+128 Forest Green
Redmi Note 9 4+128 Midnight Grey
Redmi Note 9 4+128 Polar White
Redmi Note 9S 6+128 Interstellar Grey
Redmi Note 9S 6+128 Aurora blue
Redmi Note 9S 6+128 Glacier White
Mi Note 10 Lite 6+128 Nebula Purple
Mi Note 10 Lite 6+128 Glacier White
Mi Note 10 Lite 6+128 Midnight Black
Mi 10 8+256 Twilight Grey
===========================
Júliusi érkezéssel:
Mi 10 Lite 5G 6+128 Aurora Blue
Mi 10 Lite 5G 6+128 Dream White
Mi 10 Lite 5G 6+128 Cosmic Grey
Redmi Note 9 Pro 6+128 Interstellar Grey
Redmi Note 9 Pro 6+128 Tropical Green
Redmi Note 9 Pro 6+128 Glacier White
POCO F2 Pro 6+128 Cyber Grey
POCO F2 Pro 6+128 Neon Blue
POCO F2 Pro 6+128 Electric Purple
POCO F2 Pro 6+128 Phantom White
POCO F2 Pro 8+256 Cyber Grey -
hazai
tag
Szia
Kérdezem hogy a idén megjelent telefonok közül melyik tipus lesz kapható nálatok,és mikortól. -
-
Pityu.
nagyúr
Nekem lenne egy kérdésem anno a boltx ben vásároltam a telefonomat és több helyről is azt hallottam,hogy jelenleg zárva vannak nem tudni mi lesz velük,elméletileg az eladott xiaomi telefonokon 2 év gyártói garancia van tehát eustockos akkor a garancia. De nem szoktak adni garancia papírt hanem azt mondják a számlával igazolom a vásárlást ha gond van ők intézik a gyártó garanciáztatást,tehát elméletileg náluk van a garancia papír ha ez igaz. Egyébként 3 év garancia lenne 2 év hivatalos xiaomi meg 1 év saját. Kérdés lehet e erről a boltról tudni valamit,hogy tényleg hivatalos viszonteladó e vagy hogy hívják az ilyet?
-
Sziasztok
Megszeretném kérdezni hogy mikor tértek vissza a végfelhasználók kiszolgálására? Ez év első felében vagy éppen a másodikra csúszik? Vagy lehet tudni hogyan áll a dolog ?Köszönöm
-
HUNited
őstag
válasz
kelzsoca #324 üzenetére
Kelzsoca, tudom nem te tehetsz róla, szóval ez csak kérdés.
Ez a Xiaomi Air Dots Pro (https://eustock.eu/shop/audio/xiaomi-mi-airdots-true-wireless-bluetooth-fulhallgato-reszletek), tényleg egy ilyen ipari hulladék, egy szintén nálatok vásárolt Tronsmart Encore S4-hez képest? Már 70% körül is recseg, olyan a hangja mintha mono lenne (sztereoba van társítva, a jobb füles kezeli a balt is), néha nem kapcsol ki ha a bölcsőbe teszem, máskor meg a bölcsőbe tett füles magától bekapcsolódik és csatlakozik a mobilomhoz (ami azért kellemetlen, mert nyilván nem hallom ha hívnak, ha a füles a bölcsőben van).
Szóval ez ilyen, vagy csak megszívtam?
-
Ájvé
veterán
Hello,
szeretnék kérdezni, ez a bolt hivatalos eustock viszonteladó?
Köszönöm előre is a választ. -
hazai
tag
Érdekelne engem is telefon vásárlás előtt!
-
benjoe1
aktív tag
Jővő hét hétfői rendelés péntekig még átadásra kerül?
-
eustock
tag
válasz
PieroPiero #313 üzenetére
Igen, tisztában vagyunk vele, de sajnos az idei év már biztosan kiesik.
-
eustock
tag
Ez az év valószínűleg már elmegy ebben a formában.
-
mexel
veterán
Előreláthatólag mikorra várható ez, ha valóban meglesz? Csak azért kérdezem mert ismét kellene pár darab hamarosan, érdemes kivárni, vagy még annyira nem vagyunk közel ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Androidos fejegységek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest