Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz Cybertrone #378 üzenetére

Erről van szó ezzel egyetértek. Hangsúlyokról...Elfogadják, mert el kell fogadniuk, ha nem akkor repülnek :)) Én sem főz mos takarít mode-ra értem a kapcsolatot. Csak arányos legyen a női férfi dolgok aránya, meg közös témák stb. Amúgy elborult egy korosztály ez a 20-as nőkben is, az fix. Kell nekik egy bizonyos flegmaság, és leszaromság. Sajnos már többször tapasztaltam, hogy a "nice guy" kedves srácok egy idő után unalmasak lesznek számukra. Ezért is írtam, hogy a nők többségének sokszor kell a rosszfiú viselkedés. Szóval én csak mértékkel adagolva csinálom a kedvességet, stb, ha kell keményen oda kell mondani a dolgokat. Na de nagyon elkalandoztunk a témával :D

Mondjuk nekem az egész családom ultra játék ellenes. Nem egyszer történt, hogy kikapcsolták a biztosítékot, mert pont Diablo 2-őztem anno... Egyik hétvégén Minecraftoztam itthon, albérletből hazajövet. Ne tudd meg mekkora leb*szást kaptam miatta... Hogy mit képzelek 24 évesen, széttörik a gépemet stb. Szánalmas de ez van.

Starter editionról eddig nem hallottam, ezzel viszont élni fogok... Tudja valaki, hogy hány %-nyi content lesz benne eredetihez képest? Egyelőre nem sok infót találtam róla..

Új hozzászólás Aktív témák