- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Emlékeim szerint létezik valamiféle álom-paralízis (nem tudok jobb szót rá), ami nem tekinthető lélektani szempontból betegségnek. A lényeg, hogy bizonyos testhelyzetben aludva elég sok ember él át olyan, számára rémisztő álom-jelenséget (nagyon gyakran ez nem képet, hanem hangjelenséget jelent), amiből nagyon nehezen tudja kiszakítani magát.
Velem is elő szokott fordulni, ha az egyik oldalamra fordulva alszom (és valamiért elzsibbad az azon az oldalon lévő kezem), én általában olyan hangot szoktam "hallani", mintha egy vonat közeledne felém lassítás nélkül. Szerencsére utolsó pillanatban nagy erőfeszítéssel, de felébredek.
Valamikor olvastam, hogy egyáltalán nem ritka jelenség az ilyen, akkor megnyugodtam, hogy nincs ezzel semmi gond. Mintha az agyféltekékkel, a vérellátásukkal lenne kapcsolatban a dolog (amit nyilván befolyásol valamennyire az alvás közbeni testhelyzet), de nem mentettem el az erről szóló cikkeket és már nem emlékszem, hogyan találtam rájuk (bő másfél-két éve volt, hogy ez foglalkoztatott).
Egyébként az is fura, hogy szinte soha nem tapasztaltam ilyet, ha nem az itthon lévő ágyamban és nem egyedül aludtam. Barátnőmnél alszom, mint a tej.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Első alkalommal kb. 10 éves lehettem.Még ma is tisztán emlékszem. Fekszek az ágyamon és nézek. Persze sötét van,...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest