- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
válasz
envagyok #122632 üzenetére
Öhhhh...... én nem írtam teszteletlen, vagy nem teszteletlen termékekről, dolgokról, mivelhogy azt a kifejezést a dologi jog nem ismeri. Azt, hogy valami dolog hibás, vagy nem hibás, na azt már igen. Szal egyről beszélünk, ja, de én az elején is erre gondoltam ám. Fel kell tüntetni, hogy valami hibás, vagy nem, illetve kellene, de ugye ez sok esetben elmarad, és ilyenkor gyakran szív a vevő, főleg amiatt, hogy igényt érvényesíteni, pláne egy kisebb értékű cuccnál nehézkes/költséges.
Szerk: amúgy alapvetően nekem azzal, hogy valaki korrektül leírja, hogy nem tudott megbizonyosodni a dolog működőképességéről, és úgy adja el, nincsen semmi bajom, mert akkor abban a tudatban veszem meg. Nem "hibásként", nem is "hibátlanként", hanem "teszteletlenként", nyilván azonban ha ennek ellenére egyértelműen visszaélés jelei láthatóak (kilóg a háromlábú sámli a hűtőventiből), akkor simán elképzelhető, hogy az adásvétel tárgyának értékétől függően valaki rendőrségre megy emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest