- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Hát igen, még lehet, hogy az 500ft-al felé is lőttem. Pláne, hogy a praktikus darabokat vitték (120-300GB) jó eséllyel el sem vitték volna.
Azt bírom amikor az ilyen "élet császára" emberkék külföldről írják az okosságot, 10 éve nem volt itthon, de megmondja, hogy ne háborogj, már árufeltöltőként is 300 ezret keresel... Aztán amikor levezettem neki, hogy nem 300, hanem 275, és ez is ritka mint a fehérholló és nem netto hanem brutto (ezért már hétvége és éjszaka is melózni kell), aminek a nettoja 180 ezer, majd ebből 100 leugrik lakhatásra, 60-70 pedig kajára és a maradék 10-20 ezer ft nem egy nagy mozgástér, akkor még neki állt feljebb, hogy nehogy már én tudjam jobban ...
Hasolóan kikaszt a szintén Angliából/Németből írkáló kormányunkat és a mi bölcs vezérünket istenítő kommentelők, pláne, hogy hogy nem, ezek az orosz-ukrán háború kapcsán is elég határozott véleménnyel rendelkeznek, és nem az általában elfogadható fajtából.Régen azt gondoltam, hogy remek dolog, hogy az internet széleskörben eltrejed és mindenhová eljut; de ma már határozottan tartom, hogy vannak rétegek, akikhez jobb lett volna ha nem jut el.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vicces képek
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest