Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Engem PHP esetén azért eléggé zavar a gyenge típusosság is. Egyrészt azért, mert szerintem már ez önmagában is nagyon nagy teret ad a misztikus gányolásokra ("dobáljunk bele mindent egy változóba, oszt jóva', amúgy is kit érdekel, működjön, azt kész, nem?" - na az ilyen hozzáállású programozókat kellene minden munkaórában legalább egyszer tarkóncsapni egy péklapáttal
), meg az áttekinthetetlen kódok írására (mennyivel szebb lenne, ha egy int típusú változóba csak int típusút lehetne belerakni, pl. objektumot már nem lehetne belekényszeríteni), másrészt ez nehézzé teszi a kódból való automatikus generálást is. Utóbbira példa: legutóbb SOAP-hoz szerettem volna WSDL-t generálni, ez egy C#-kódból kábé két klikk, míg erre igazán jó módszer PHP-ben nincs, vagy csak nem tudok róla. NuSOAP-pal is lehet bőven szopni. Nehézkes, nem feltétlenül egyértelmű, és szerintem szarul dokumentált - a kódjában kellett túrkálnom, hogy rájöjjek, mit rontok el igazán összetett adatstruktúrák visszaadása esetén.Örülök, hogy PHP-programozóként alapvetően Te is rendkívül kritikus vagy a PHP-val szemben, és nem vagy szemellenzős.
Legutóbb néhány "PHP rulez, PHP is the best"-agyú webfejlesztő srácnak megemlítettem, hogy milyen durván hiányos még mindig a PHP, hosszú múltja ellenére, hát jó kis vitába keveredtünk. Jó, hogy vannak, akik kellő tapasztalat birtokában is látják a hibáit (vagyis inkább épp azért).
Persze ettől függetlenül nagyon jó és hasznos nyelv a PHP.Amúgy én is biztatlak, hogy írogass még a webfejlesztésről.
Én szívesen olvasnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), meg az áttekinthetetlen kódok írására (mennyivel szebb lenne, ha egy int típusú változóba csak int típusút lehetne belerakni, pl. objektumot már nem lehetne belekényszeríteni), másrészt ez nehézzé teszi a kódból való automatikus generálást is. Utóbbira példa: legutóbb SOAP-hoz szerettem volna WSDL-t generálni, ez egy C#-kódból kábé két klikk, míg erre igazán jó módszer PHP-ben nincs, vagy csak nem tudok róla.
Legutóbb néhány "PHP rulez, PHP is the best"-agyú webfejlesztő srácnak megemlítettem, hogy milyen durván hiányos még mindig a PHP, hosszú múltja ellenére, hát jó kis vitába keveredtünk. Jó, hogy vannak, akik kellő tapasztalat birtokában is látják a hibáit (vagyis inkább épp azért).