Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

Hát most olyat fogok írni..
    Lehet, h nem hiszitek el, de én már láttam négyemeletes panelház negyedik (!) emeletén cserépkályhát. Dobtam is egy hátast.. tipikus panelházi kétszobás lakásban az általam pirossal jelölt részen a két szoba között egy ajtó szokott általában lenni, namost itt egy cserépkályha volt.

Ez egy albérlet volt Esztergomban.
    Hát nem vettük ki; de volt egyéb furcsaság is a lakásban: például bojler a fürdőkád felett. Én városi gyerek vagyok, megszoktam, h meleg víz folyik a csapból, bojlert unokatestvéreimnél láttam, meg nyaranta a Balatonnál szállásokon.. Itt meg panelházban a fregoli helyén egy ormótlan bojler fogadott.. pppppppffffffffffff..
    Azonkívül a lakásban egyedi gázfűtés volt kiépítve oly módon, h az eredeti csővezeték is megvolt, plusz a gázfűtés vezetékei a radiátorokhoz, amik ez miatt kicsit át voltak helyezve.. :U
    Valami nem lehetett rendben a tulajnál se, mert azt hangoztatta, h azért van a cserépkályha is, mert ha valaki ragaszkodik ahhoz, akkor fával is be tudjon fűteni, ne csak a gázfűtés működjön...

Hátt, ilyen is van.. 2008, Esztergom..

Am szép nyolcvanas évekbeli tapéta is volt a szobákban, a konyhában fogott a fal ha nekidőltem, kopott ronda padlószőnyeg a kisszobában, és bónuszként a parketta recsegett a nagyszobában. És mindez 40ezer plusz rezsi volt, három havi kaucióval.. Hát ki az a marha aki ilyen komforttalan lakásba költözne? :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés