- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
philoxenia #15 üzenetére
Panel. Tipikus négyemeletes panelház lift nélkül.
Kívül nincs beburkolva semmivel, látszik a csupasz szürke panel.
Esztergom. Bánomi lakótelep.
A lakás alaprajzából is felismerhető a tipikus kétszobás panellakás alaprajza.Valóban nem tudom a kéményt hogyan oldhatták meg, biztos van rá magyarázat.
-
Hát most olyat fogok írni..
Lehet, h nem hiszitek el, de én már láttam négyemeletes panelház negyedik (!) emeletén cserépkályhát. Dobtam is egy hátast.. tipikus panelházi kétszobás lakásban az általam pirossal jelölt részen a két szoba között egy ajtó szokott általában lenni, namost itt egy cserépkályha volt.Ez egy albérlet volt Esztergomban.
Hát nem vettük ki; de volt egyéb furcsaság is a lakásban: például bojler a fürdőkád felett. Én városi gyerek vagyok, megszoktam, h meleg víz folyik a csapból, bojlert unokatestvéreimnél láttam, meg nyaranta a Balatonnál szállásokon.. Itt meg panelházban a fregoli helyén egy ormótlan bojler fogadott.. pppppppffffffffffff..
Azonkívül a lakásban egyedi gázfűtés volt kiépítve oly módon, h az eredeti csővezeték is megvolt, plusz a gázfűtés vezetékei a radiátorokhoz, amik ez miatt kicsit át voltak helyezve..
Valami nem lehetett rendben a tulajnál se, mert azt hangoztatta, h azért van a cserépkályha is, mert ha valaki ragaszkodik ahhoz, akkor fával is be tudjon fűteni, ne csak a gázfűtés működjön...Hátt, ilyen is van.. 2008, Esztergom..
Am szép nyolcvanas évekbeli tapéta is volt a szobákban, a konyhában fogott a fal ha nekidőltem, kopott ronda padlószőnyeg a kisszobában, és bónuszként a parketta recsegett a nagyszobában. És mindez 40ezer plusz rezsi volt, három havi kaucióval.. Hát ki az a marha aki ilyen komforttalan lakásba költözne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest