- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Szétkaptam a tápomat, hogy meglessem, mennyinél indul el a LED-es és a gyári venti!
A teszben egy LM317 kapcsolás szolgáltatott "stabil" egyenáramot.
Gyári: 5,56V
LED-es: 6,2VRácsatlakoztattam őket alaplapra, két külön érzékelős csatlakozóra. Fordulatszámuk azonos feszültségnél egyezett. Mivel lapátozásuk állása és lapátok nagysága, venti vastagsága azonos, így gondolom a légszállításuk is.
De továbbra is állítom, hogy 1 db 8cm-es venti is kiszolgálná a tápot, mert ezek a tápok a halkabb működés miatt kapják a 12cm-es ventit, nem pedig a jobb hűtőteljesítmény miatt.
Hogy megnyugtassam a közösséget, megfogdostam a kondikat széjjelkapott táp állípotában forrasztásnál. nem mondom hogy egy villámszerelő vagyok, de mire szétszedtem a tápot annyira, hogy eljussak a nyák forrasztott feléig, addig ra nem volt mérhető feszültség egyik kondiban sem. UGYANIS ELÖTTE MEGMÉRTEM, MERT HÁTHA.
Igaz a kondik RÁZNAK, ha a táp be van kapcsolva, és kapja a 220-at DE ÉN KIHÚZATTAM A KONNEKTORBÓL
Valamint a ventilátor modding nem igényli a tápegység teljes szétbombázását, hacsak az nincs a tápra leforrasztva, de még akkor sem a forraszt kell felszedni, elég elcsípni a vezetéket, és összeforrasztani az új ventiével majd hőcsövet neki.
4KV... ne viccelődjünk már... Ez nem nagyipar
Értelek moha21, és aláírom, az áram nem játék. Igazad van elismerem! Remélem senki nem kísérli meg a szélsőséges esetek vizsgálatát
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest