- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Szétkaptam a tápomat, hogy meglessem, mennyinél indul el a LED-es és a gyári venti!
A teszben egy LM317 kapcsolás szolgáltatott "stabil" egyenáramot.
Gyári: 5,56V
LED-es: 6,2VRácsatlakoztattam őket alaplapra, két külön érzékelős csatlakozóra. Fordulatszámuk azonos feszültségnél egyezett. Mivel lapátozásuk állása és lapátok nagysága, venti vastagsága azonos, így gondolom a légszállításuk is.
De továbbra is állítom, hogy 1 db 8cm-es venti is kiszolgálná a tápot, mert ezek a tápok a halkabb működés miatt kapják a 12cm-es ventit, nem pedig a jobb hűtőteljesítmény miatt.
Hogy megnyugtassam a közösséget, megfogdostam a kondikat széjjelkapott táp állípotában forrasztásnál. nem mondom hogy egy villámszerelő vagyok, de mire szétszedtem a tápot annyira, hogy eljussak a nyák forrasztott feléig, addig ra nem volt mérhető feszültség egyik kondiban sem. UGYANIS ELÖTTE MEGMÉRTEM, MERT HÁTHA.
Igaz a kondik RÁZNAK, ha a táp be van kapcsolva, és kapja a 220-at DE ÉN KIHÚZATTAM A KONNEKTORBÓL
Valamint a ventilátor modding nem igényli a tápegység teljes szétbombázását, hacsak az nincs a tápra leforrasztva, de még akkor sem a forraszt kell felszedni, elég elcsípni a vezetéket, és összeforrasztani az új ventiével majd hőcsövet neki.
4KV... ne viccelődjünk már... Ez nem nagyipar
Értelek moha21, és aláírom, az áram nem játék. Igazad van elismerem! Remélem senki nem kísérli meg a szélsőséges esetek vizsgálatát
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év garival
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 , i7 12650H , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB NVME , laptop
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest