- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Szétkaptam a tápomat, hogy meglessem, mennyinél indul el a LED-es és a gyári venti!
A teszben egy LM317 kapcsolás szolgáltatott "stabil" egyenáramot.
Gyári: 5,56V
LED-es: 6,2VRácsatlakoztattam őket alaplapra, két külön érzékelős csatlakozóra. Fordulatszámuk azonos feszültségnél egyezett. Mivel lapátozásuk állása és lapátok nagysága, venti vastagsága azonos, így gondolom a légszállításuk is.
De továbbra is állítom, hogy 1 db 8cm-es venti is kiszolgálná a tápot, mert ezek a tápok a halkabb működés miatt kapják a 12cm-es ventit, nem pedig a jobb hűtőteljesítmény miatt.
Hogy megnyugtassam a közösséget, megfogdostam a kondikat széjjelkapott táp állípotában forrasztásnál. nem mondom hogy egy villámszerelő vagyok, de mire szétszedtem a tápot annyira, hogy eljussak a nyák forrasztott feléig, addig ra nem volt mérhető feszültség egyik kondiban sem. UGYANIS ELÖTTE MEGMÉRTEM, MERT HÁTHA.
Igaz a kondik RÁZNAK, ha a táp be van kapcsolva, és kapja a 220-at DE ÉN KIHÚZATTAM A KONNEKTORBÓL
Valamint a ventilátor modding nem igényli a tápegység teljes szétbombázását, hacsak az nincs a tápra leforrasztva, de még akkor sem a forraszt kell felszedni, elég elcsípni a vezetéket, és összeforrasztani az új ventiével majd hőcsövet neki.
4KV... ne viccelődjünk már... Ez nem nagyipar
Értelek moha21, és aláírom, az áram nem játék. Igazad van elismerem! Remélem senki nem kísérli meg a szélsőséges esetek vizsgálatát
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest