- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 3MB és 6MB L2 között olyan 10% teljesítménykülönbség van játékokban:
Na most ennél jóval nagyobb lehet egy 1MB és egy 3MB, netán 1MB vs 6MB L2-es cpu között. Ezért nem alapozhatunk erre a tesztre, nem lehet lowend processzorral tesztelni CPU limitet.
Forrás: X-bit labs
-
Nekem sajnos csak 1db desktop C2D procim van, így nem tudom letesztelni (hacsak nincs valami alkalmazás, ami letíltaná az L2 felét szoftveresen, de ezt kétlem). Bár ha valaki kölcsönad egy 2160-at, szivesen összehasonlítom az eredményeket az én 4300-ammal.
Viszont nézd meg ezt:
Does Cache Size Really Boost Performance? -
A cikk nagyon szinvonalas és értékelem a befektetett erőfeszítést.
De!
Továbbra is fenntartom, hogy 1Mb L2-vel rendelkező C2D procival nem lehet korrekt eredményeket kapni. Legalábbis nem olyanokat, melyek választ adnának a keresett kérdésre. És így a cikk erősen félretájékoztatja az olvasót, vagyis nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest