Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- weiss: Autó költségek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
Az igaz, hogy x4-en könnyebben kijön majd a különbség. A ventilátor felfogatás sem lett rossz, elsőnek a kampós felfogatóval én is megszenvedtem, de másodszorra már sokkal könnyebben felment. Azért jó ez az újítás, mert egy fokkal még jobb lett, és nem emelkedett viszont az ára. Ennyi pénzért tényleg a legjobb választás.
-
sgergi
veterán
1. Nem az aluminíum is érintkezik a procival, tehát nem csak a hőcsövek, de azok közvetlenül.
2. nem sok a veszteség ott, mert a benne lévő folyadék azon a szakaszon gáz halmazállapotban ugyanúgy mint a talpon. Hőt pedig csak a bordáknál kezd el leadni, tehát ott csapódik vissza. Egyébként sem lehet lejebb tenni a bordákat, mert akkor a lapon nem férne el. -
sgergi
veterán
Az elején van annyi hiba a dologban, hogy a tx és tx2 nem az a különbség, amit írtál. A tx-ből volt külön inteles és amd-s verzió, és 4 tűs ventivel adták. A tx2-ben egyszerre volt amd-s és inteles lefogató is, és 3 tűs ventivel adták.
Még annyi kiegészítés, hogy a tx3-nál az nem feltétlen az olcsósítás, hogy a hőcső közvetlenül érintkezik a procival, annak van előnye, jobb a hőátadás, nincs benne plusz egy réteg.
Egyébként jó cikk, én is akartam egyet írni, ha meglesz a tx3-am. (tx2 nálam eltört, elvileg tx3-ra cserélik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Androidos fejegységek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként szerinted mekkora lesz a különbség?