- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalala
senior tag
Az MRT-s reszhez irnek annyit, hogy nem veletlenul tiszta a metro.
Hatalmas osszegekkel buntetnek az ellenorok, ha eszreveszik hogy etel, innivalo van a kezedben (ugy hogy csak a kezedben van es nem iszol/eszel), vagy esetleg ragogumi van a szadban. Az utobbin nagyon meglepodtem, mikor baratnom riadtan nezett ram hogy ragozni merek a metron
Az indok egyszeru, ha eszel, iszol, ragozol akkor van ra esely, hogy el fogod dobni.Viszont igy rend van es tisztasag.
A NOVA-t sikerult megnezned?
-
Shalala
senior tag
Mult ev ota 3szor voltam kint 1-2 hetekre.
Nekem nagyon nagyon tetszik, tervezem hogy kikoltozok.
Baratnom pont most latogatott meg, aztan utazott haza taipei-be, hat mitmondjak szivesen mentem volna vele megintKulfoldikent egyedul eligazodni hat eleg erdekes
Viszont ha van kint ismeros aki korbevezet akkor sokkal sokkal jobb mint itt europaban barmi. (nekem)A fiatal csajok tenyleg nagyon jok
Ajanlom ezt a videot vagykeltonek, 1:00-tol:
[link]Ez a Luxy amugy Rudi, ha megnezned
-
Shalala
senior tag
Hello!
Mult evben en is voltam computex-en, akkor ismertem meg a mostani baratnomet
Szerintem nagyon szepek a tajvani lanyok, menj le ha van idod valamelyik clubba (luxy, room 18), alig lehet levakarni a csajokat, imadjak a feher embert
Ha van idod menj le delre, gyonyoru tajak vannak, taipei sima nagyvaros.
Ha meg kockulni szeretnel erdemes elmenned a taipei main station-re , ott van a Nova nevezetu szamtech uzlet (2 GuanQian Rd.), kb 130-140 szamtech ceg arulja az alkatreszeket, nagyon jo aron, egymassal versenyezve, egy epuletben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Anime filmek és sorozatok
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest